YNGRES: REKORD DELTAGELSESøndag arrangeres sesongens første minirunde. Interessen for innebandy i Brumunddal har aldri vært større, og Brumunddal stiller like godt med rekordhøye 9! lag til helgens runde. Aldri før har en og samme klubb stilt opp med så mange lag til en minirunde i Innlandet. Innebandy er i støtet om dagen, og det er en enorm interesse og aktivitet rundt innebandy. 

ca. 70 unger fra Brumunddal alene vil være i aktivitet på Hedmarkstoppen nå på søndag. Totalt er det 31 på meldte lag i aldersklassene G/J 7 til G/J11.
Brumunddal har tre lag i klassen G/J 7, to lag i klassen G/J 9 og  tre lag G/J 11. I tillegg stilles det med rent jentelag i aldersklassen G/J7, som eneste klubb i Innlandet. 

Det er mye som tyder på at Brumunddal har gjort noen riktige grep når der gjelder fokusering og rekruttering av yngres medlemmer. Klubben har hatt en jevnt tilvekst på alle lag de siste årene, men det er spesielt i år at man nå opplever en enorm oppslutting. På årets første trening, var det 100 barn på ei trening, og flere kommer stadig til. Den markant høye økningen skyldes godt rekrutteringsarbeid fra klubben, samt at sporten vekker mer og mer interesse. Innebandy er en fartsfylt idrett som appellerer til mange. 

Comments are closed.