ENORM BARNEGLEDE DA BRUMUNDDAL INNTOK «TOPPEN».


Da er sesongens første minirunde lagt bak oss, og for en helg det har vært for våre håpefulle.

Minirundene som arrangeres av regionen, sammen med klubbene, er ett fantastisk arrangement, hvor alle klubbene i regionen er samlet den aktuelle dagen. I dag så vi lag fra Ajer (lokal arrangør), Brumunddal, Ottestad, Lillehammer, Gjøvik, Myklagaard, Nes og Kongsvinger. Dette skaper en enorm oppslutning, engasjement og sammensveising på kryss av klubbene. Arrangementet går på rundgang og avholdes en gang i måneden. Alle lag spiller tre kamper hver a 15 minutter. 

Brumunddal IBK er en klubb i stor vekst, og opplever i år en vanvittig pågang av barn og unge som har fått nesen opp for innebandy. Denne helgen satte klubben  rekorddeltagelse i regionen da hele ni lag var påmeldt i klassene G/J 7 – G/J 11. Legger vi til lørdagens runde, er vi oppe i ti, selvstendige lag, da også  G/J 13 var i aksjon. Vi er også, som eneste klubb i regionen, den klubben som stiller med rent jentelag pr dags dato, men vi håper flere kommer etter. Egen jenteserie hadde vært utrolig moro. 

Totalt har rundt 70-80 barn i sort og rødt vært i aksjon i helgen. 

Det er lagt ned en fantastisk jobb i klubben for å styrke yngres avdeling, og legge til rette for ett best mulig tilbud. Sportslig har gjort en solid dose arbeid på rekrutteringsfronten, og foreldre gruppen gjør en fantastisk jobb rundt våre lag, som trenere og lagledere. Uten disse hadde ikke utvidelsen vært mulig. 

Det er utrolig gøy å være vitne til slik en barneglede som vi har sett denne helgen. Noe som varmer alle hjerter som følger innebandysporten. 
Dette lover godt for veien videre. 

 

Comments are closed.