J11: I AKSJON PÅ LILLEHAMMER

RUNDESPILL 20/2-22
LILLEHAMMER

Det er kun én uke siden jentene var i Nittedal og fikk prøve seg mot andre rene jentelag. Denne helgen var vi tilbake til hverdagen og dessverre er det ikke slik at andre klubber klarer å skilte med like mange jenter. Det er dog gledelig å se stadig flere jenter, så får vi håpe at rene jentelag også i J11 klassen blir en realitet (i tillegg til oss selvfølgelig).

Helgen for vår del ble dessverre preget av nok en runde med Covid-sykdom og vi mønstret en noe slank tropp på 8 jenter denne dagen. Med en intensitet og fysisk krevende spillestil visst vi på forhånd at dette kom til å bli en noe slitsom dag. Flere av jentene som stilte har også slitt med sykdom den senere tiden og kan ikke sies å være helt 100% klare. Vi er uansett alltid positive og tar imot det som måtte møte oss på motsatt banehalvdel.

Dagens første motstander var Elverum. Et lag vi aldri har spilt mot før. Jentene er ikke påskrudde fra start og kommer aldri helt opp på et nivå vi ønsker å være bekjente med. Tamt og lite duellspill fører til dagens første nederlag. Litt frustrerende at jentene ikke klarer å være mer på når vi endelig er i gang, men sånn er det.

Dagens andre motstander har vi møtt tidligere og er muligens et av de bedre g11 lagene i Regionen. Ottestad er også rammet av sykdom, men de 7 spillerne de møter med er gode og det er liten tvil om at dette blir dagens tøffeste motstandere. Vi møter spillet noe høyere og er igjen villige til å ta noen dueller. Til tross for en noe tung periode midt i kampen hvor det renner inn med mål er dette en meget god prestasjon som igjen vitner om at det bor mye bra i jentene våre.

Dagens siste motstander er Lillehammer. Nok et lag vi ikke har møtt før på dette nivået. Vi står igjen mye tettere og er nok en gang villige til å både gi og ta imot litt «juling». Tidvis frustrerer vi enkelte Lillehammer-spillere som regelrett må ty til meget ufine taklinger/dueller. En jevnspilt kamp ender med dagens tredje nederlag, men jentene kan i hvert fall reise fra Nordre Ål skole med hodet hevet etter to meget gode prestasjoner. Vi møter fysisk store gutter i perioder, enkelte er også både 1,2 og 3 år eldre enn våre jenter. Brumunddal IBK er stolte av jentene våre og det er gledelig at det gror så godt på jentesiden som det faktisk gjør.

 

Tusen takk til Spar Mølla som sponset alle våre lag med frukt denne helga!

 

Comments are closed.