J11: I AKSJON I OABR SERIEN

Brumunddal innebandyklubbs J11 er ikke som alle andre jenter. Med få eller ingen jentelag å spille mot i Innlandet, skal laget delta i kamper i Oslo og Akershus Bandyregion (OABR) denne sesongen, for å få matching mot jevnaldrende jenter. 

Sist helg gikk gikk turen til Nittedal.

Brumunddal innebandyklubb stilte med 13 jenter på turneringen i Nittedal, med kun to gjennomførte treninger i årets sesong.
I første kamp møter vi hjemmelaget Nittedal Wolves som virkelig ønsker å bite fra seg. I troppen har vi fire jenter som spiller sin første innebandykamp noensinne. Vi har fokus på å «trøkke» til fra start, å det er akkurat det vi gjør. Under 2 minutter har gått, da Lea sentrer til Helle som skyter et hardt skudd langs bakken, keeper er på den, men den går inn og vi kan juble for dagens første mål. Kampen fortsetter og det er vi som har initiativet i kampen, det som gleder oss på benken, er at både de som har spilt før og de nye, gir alt de har. Ulvene har også sine sjanser med da står (eller sitter da) Tone klar og tar alt som kommer hennes vei. Vi har mange sjanser og vi spiller godt, men det blir ikke flere mål i denne perioden. Halvveis i andre omgang er det Martina som i sin første kamp, sentrer til Henriette foran mål. Hun kliner til og kula havner hardt i nettet bak en sjanseløs keeper. 0-2 og det er vi som fortsetter presset. På slutten av perioden er det en ny nykommer som skal vise seg frem. Kristine kriger foran mål, vinner ballen og skårer sitt første mål i sin første kamp. Det ender dermed 0-3.

    Hele gjengen sitter med knallrøde fjes og puster tungt, de fleste må ut for å få seg litt kald luft i ansiktet. Et godt tegn for et lag som skulle kjempe fra start til slutt. Neste kamp er mot Østensjø, 10 minutter etter at første kamp er ferdig. Vi har fokus på å skyte mer og å fortsette med den knallharde jobbinga. Henriette setter kampens første, etter nesten et minutt med kriging i vantet, vinner hun ballen og nok en gang setter den kontant i mål. Noen minutter senere gjør Erle det samme, vinner ballen på midten, skyter fra skrått hold, rett i benet på en Østensjøing slik at ballen skifter retning og finter ut keeperen. 0-2 og vi fortsetter å presse, akkurat slik som i første kamp. Ikke lenge etter står det 0-3, da Agnes sentrer til Karen som sikkert setter nummer tre. På slutten av perioden er det en av laglederne som tar en dårlig beslutning og bytter begge bekkene akkurat i det Østensjø vinner ballen De setter fart mot mål og alene med Tone gjør de så dagens eneste baklengs mål er et faktum.
    Heldigvis påvirker ikke dette jentene våre, de er superklare til andre omgang og fortsetter med knallbra innebandy, både i angrep og i forsvar. Helle setter sin andre etter pasning fra Erle. Det hele avsluttes med at Lea skårer 1-5 målet med pasning fra Helle.
 
Kort oppsummert var dette en nesten perfekt gjennomført turnering, fire perioder der vi dominerte. Uansett hvem som spilte og i hvilken posisjon, hadde vi god kontroll i 4×15. Utrolig gøy å få være med denne gjengen, vi gleder oss allerede til neste kamp.

Comments are closed.