H1: GJEDDEKAKER IGJEN

Lars Johan Bakkerud var en konstant trussel mot Gjøvik og viste gamel storhet.

2. Div Herre:  Brumunddal IBK – Gjøvik IBK 12-4 (2-1)(5-1)(5-2)

Torsdag kveld tok Brumunddal imot Gjøvik for andre torsdagen på rad. Dette skulle vise like vanskelig, om ikke vanskeligere, for gjeddene fra Gjøvik. Gjøvik starter kampen med kun sju utespillere og har allerede før start et vanskelig utgangspunkt.

1.periode (2-1)

Med kun sju utespillere starter Gjøvik denne kampen overraskende intensivt. De velger riktignok å bruke tid med ball i bakre rekker, men presser ganske hardt, og stuper frem med folk. Dette skal de få betalt for allerede etter fire minutter. Raymond Park Lyseng bryter en Brumunddaloffensiv og sender Gjøviks offensive trio på en tre mot en situasjon. Andreas Bruflot har flere valg, men velger å avslutte selv. Dette gjør han perfekt og sender Gjøvik i ledelsen 1-0.

Det skal gå fem minutter før det skjer noe mer, men da skjer ting fort. Først setter Richard Alfstad ballen i krysset etter pass fra Lars Johan Bakkerud. Så utnytter Brage Holmstrøm en feil i de bakre rekker hos Gjøvik. 2-1 til Brumunddal ved første hvile.

2. Periode (5-1)

Gjøvik hang godt med i en periode, men i 2. periode sier Brumunddal takk, og farvel.

Martin Bjørke, Lars Johan Bakkerud, Christian Andersen, Jonas Bosmen Skåden og Marius Bogsveen sørger for 7-1 ledelse til Brumunddal ved 17 spilte minutter. Gjøvik reduserer en gang, og lagene går til andre hvile med 7-2 i målprotokollen.

3. periode (5-2)

Perioden starter godt for Brumunddal og Skåden kan sette sitt andre for dagen etter drøye seks minutter spill. Andreas Bruflot skal tenne et ørlite håp for Gjøvik ti sekunder senere, men dette håpet slukkes raskt. Brumunddal scorer fire på rad ved Bogsveen, Bakkerud, Andersen og Holmstrøm før nevnte Bruflot reduserer for Gjøvik på tampen.

To ganske like kamper på to uker er unnagjort. To kamper der Gjøvik henger godt med Brumunddal i henholdsvis en og to perioder. Men når Brumunddal spiller på flere mann blir dette for tungt for Gjøvik.

Brumunddal takker Gjøvik for fine oppgjør i årets serie.