G15: FULL POTT PÅ HJEMMEBANE

Søndag var Brumunddal IBK og G15 arrangør for denne månedens blå løype, sammen med Innlandet Bandyregion. Blå-løype  er ett lavterskel tilbud for å få med flere lag, og et tilbud til økt konkurranse gjennom sesongen.
Runden spilles som 3mot3 på en mindre spilleflate enn vanlig serie, og små mål uten målvakt. Kampene spilles over 2x 7min.

Dagens runde ble gjennomført med lag fra Ottestad, Elverum og Brumunddal.

Brumunddal stilte med følgende lag i dag:
Erik Stenberg, Martin Johnsrud, Sebastian Nyberget, Alexander Tue Pedersen, Sebastian Nytrøen Mathiassen, Even Elstad Haugen og Arthur Jemtland.

Brumunddals første motstander i dag var Ottestad, og dette ble en målrik kamp, med godt spill fra begge lag. Det er vertene Brumunddal som drar det lengste strået og vinner 6-2.

Det blir lite hvile for våre gutter, som skal ut i ny kamp rett etter forrige er avsluttet. En kort pause er de er klare igjen. Dette blir en meget jevnspilt kamp, hvor det står seg målløst lenge. Med drøye minuttet igjen av kampen finner Brumunddals Arthur Jemtland veien til mål. Dermed vinner Brumunddal 1-0.

I siste kamp for Brumunddal i dag venter igjen Elverum som motstander. Dette skulle vise seg å bli en helt annen kamp enn den forrige, og av det mer målrike slaget. Brumunddal vinner til slutt 9-3.

Onsdag tar vårt G15 turen nordover til Gausdal hvor en ny seriekamp venter.