G13: STANG UT MOT STANGE

G/J-13: Solid kamp men marginene imot – knepent tap for dala

Stange IBK – Brumunddal IBK 6-5 (2-2, 3-2, 1-1)

Vi dro til Stange med 2 fulle rekker – og kampen skulle bli utrolig jevn, men med marginene imot

For Dala i dag så stilte vi med følgende lag:

Målvakt: Vetle Johan Pedersen Ødegård
Backer/Forsvar: Vetle Rosenlund, Henrik Jevanord Svanheim, Anders Ihrstad Henriksen og Adrian Mikkelsen
Angrep: Jonathan Vestli Engebakken, Magnus Cocozza, Eirik Stenberg, Mattis Grønvold, Markus Bråthen og Ivan Moen Tøraasen

1. periode: 2-2

Vi starter kampen med litt overtenning og er litt utålmodige med ballen – det gir Stange noen muligheter og de går opp i en 2-0 ledelse bare 4 minutter inn i perioden. Mattis synes nok dette må snu, og bare 14 sekunder senere setter han vårt første mål for kvelden. Han kjemper til seg ballen på midten, trekker opp og setter ballen kontant i mål! Etter dette kommer gutta våre skikkelig i gang og styrer perioden med mange, mange sjanser og flott spill. Etter 8 minutter sørger Ivan for balanse i regnskapet da han setter 2-2. De siste 7 minuttene av første periode så produseres det masse sjanser, og jobbes sterkt bakover – men dessverre vil ikke ballen i mål og vi går til pause med 2-2.

1. periode: 3-2

Andre periode starter som den første avsluttet – med mye spill for Dala. Vi setter 2 mål i løpet av de første 6 minuttene – og de er ganske like. Jonathan er servitør og på første målet spilles Eirik igjennom som er sikker som banken alene med keeper. Noen få minutter senere er det Ivan som spilles alene mot keeper og er like sikker. Siste 8 minuttene av perioden så produseres fortsatt sjanser, men vi slipper Stange til litt flere sjanser – og de er hakket mer effektive enn oss. De putter 3 mål og kan gå til pause med en 5-4 ledelse.

1. periode: 1-1

Siste periode kjører vi på – og det blir litt «hawaii» med sjanser begge veier. Det er allikevel vi som produserer de største Jonathan går fra servitør til hovmester og banker ballen i mål med 4 minutter igjen på klokka – 5-5! Vi presser så hardt vi kan for å få det siste målet – og vi er så nærme så nærme. Men innebandy er en lumsk idrett – og når vi har produsert våre sjanser, så er det Stange som med litt tur får en siste sjanse og scorer dagens siste mål. Stange vinner knepent 6-5

Litt til slutt

Dette er en kamp som ikke nødvendigvis gjenspeiles helt av resultatet. Gutta våre hadde de aller fleste store sjansene og spilte en fantastisk bra kamp. Denne kampen fikk vi se at gutta tar store steg på kort tid. Vi spiller mer ball, tar med backene i angrep, kommuniserer bedre og er mye mer lag enn vi har vært i de forrige kampene. Vi spill, gjennombruddspasninger, enkeltmannsprestasjoner, blokkeringer og mye, mye mer. På veldig kort tid har vi gått fra å slå pasninger i blinde, til å faktisk ha en plan og en blikk for hva vi vil med ballen. Jeg er utrolig stolt av samtlige gutter på laget som legger ned innsats og ønske om å spille morsom innebandy – og jeg gleder meg stort til fortsettelsen!

Og når er fortsettelsen spør du? Allerede i morgen, Torsdag 17. november klokken 19:30! Da kommer Gausdal på besøk