D1: LILLEHAMMER BLE FOR STERKE

2. Div Dame: Brumunddal IBK – Lillehammer IBK 3-9 (1-5)(2-2)(0-2)

Brumunddal damene tok i mot Lillehammer torsdag kveld og hang ikke helt med fra start. Noe som gjorde at Lillehammer fikk mål både etter 2 og 3 minutter. Vi slet med å komme oss fremover på bana, men Kristin Mostuen klarte å få ballen i mål etter 9 minutter. Lillehammer presset på og hadde mye skudd på mål. En god Eva redet oss så det ikke sto mer enn 1-5 til første pause. Lillehammer hadde 17 skudd på mål, mens vi bare hadde 3.

Til andre periode hadde vi fått opp humøret og var klare for å få inn noen fler mål. Vi skulle ikke gi opp så lett. Vi sto på fikk tettet igjen i forsvaret og hadde mange flere skudd på mål enn i første omgang. Vi ble flinkere til å markere Lillehammer sine spillere foran mål slik at de ikke fikk skutt og fikk roet ned før vi satte i gang et angrep. Lillehammer klarte likevel å lure ballen i mål to ganger. Det ene målet med en skulder. Så ble det vår tur til å få ballen bak Lillehammers keeper. Kristn Mostue sender ballen til Heidi Frogner som setter den i mål etter 13 minutter av andre omgang. Stillingen er nå 2-7 til Lillehammer. Heidi har også en skåring som dommeren ikke ser at ballen er over mållinja da keeperen fisker den fort ut igjen. I siste spilleminutt av andre periode sender Annette Dæhlin ballen til Sara Marie Iversen som skyter ballen direkte i mål og stillingen er 3-7 etter andre periode.

I tredje periode skifter vi litt om på rekkene. Begge rekker er mye på Lillehammer sin bane halvdel, men vi får ikke skuddene våres til å gå i mål. Lillehammer er flinke til å ha mange spillere foran sitt eget mål, noe som gjør at det blir trangt for våres spillere. Ida Kartomten får 2 minutter for feil avstand da Lillehammer tar et frislag foran mål etter 7 minutter. Et solid undertallsspill gjør så Lillehammer ikke klarer å utnytte at de er en spiller mer og klarer ikke å få inn noen skåring. Ida er ikke lenge på banen før hun igjen ryker på en 2 minutter da hun får ballen på armen og blir dømt for å spille med hånda. Nok en gang har Brumunddal et solid undertallsspill og står imot Lillehammer. Lillehammer klarer bare å få inn to mål denne perioden og vinner kampen 3-9.