D1: Full pott etter to kamper

Torsdag ble nye triumf for våre eminente damer.

2.div Dame: Brumunddal IBK – Ajer 5-1(1-1)(3-0)(1-0)

Torsdag kveld var det igjen duket for kamp i Fagerlundhallen. Denne gangen var det Ajer som sto på motsatt side av bana. Det er lenge siden Ajer har hatt noe lag i dameserien, så vi ønsker dem hjertelig velkommen tilbake. Det er alltid gledelig med flere lag i serien.

Første periode ble for oss i Brumunddal å føle oss litt frem på hvordan motstanderne spilte. I mål hadde vi en fersk reserve keeper, da Eva ikke kunne være med. Marianne gjorde en fabelaktig jobb i mål, og vartet opp med flere gode redninger gjennom hele kampen, men særlig i første periode, da dette ikke var vår beste periode. Men litt action var det da også denne perioden. Vi startet med å score etter nesten 10 minutter, ved Tale Berntsen. 8 minutter senere slo Ajer tilbake og utlignet, og dette ble tillingen inn i første pause.

Andre periode startet vi bedre, og etter bare 11 sekunder satt ballen i mål ved Marit Holte. Dette satte standarden for denne omgangen, vi kom mer inn i kampen og hadde flere skudd og situasjoner mot målet til Ajer. Vi scoret enda to mål, begge signert av Kristin Mostuen, som vi er veldig glad for at har gjort comeback i år. Forsvaret vårt og keeper gjorde en fabelaktig innsats og vi holdt nullen bakover denne omgangen.

Det ble ikke så mange mål i tredje periode, men Kristin var ga seg ikke og satte inn sitt tredje for dagen. Dette satte punktum for målscoringene denne kampen. Marianne gjorde som sagt en fabelaktig innsats i mål, og slapp bare inn et mål hele kampen. Dette til tross for at Ajer hadde flere gode skudd og sjanser. Dette var hennes første kamp i mål, og hun hadde kun øvd seg litt på en trening. Stillingen endte dermed 5-1 til Brumunddal, og sesongens andre seier er i boks for Dala damene.