D1: Damelaget må vente på revansj mot Lillehammer

Onsdag skulle finale tapet i KM mot Lillehammer revansjeres. Slik gikk det ikke, og vå 

2.div Dame: Lillehammer IBK   – Brumunddal IBK 2-2 (0-0)(1-2)(1-0)

 

Onsdag kveld vendte spente Brumunddalsdamer snuta til Lillehammer. Vi fikk litt kort tid til oppvarming så vi brukte deler av første periode til å bli varme. Det var mye forfall itil denne kampen så vi stilte kun med 9 spillere. Trener Heidi hadde blitt sjuk etter tirsdagstreninga vår så vi styrte skuta alene;)

Første periode ble preget av at vi ikke var varme nok i begynnelsen, men vi klarte å holde hodet klart, spille ballen innad i laget, presse lavt og skaffe oss gode sjanser. I første pausa kom kaptein Heidi med noen enkle beskjeder om hvordan vi skulle jobbe i andre periode. Nå var vi varme så nå kunne vi kjøre på!!!

Andre perioder startet meget godt for etter kun 56 sekunder fikk Heidi en pasning fra Solfrid, Malle forstyrret forsvaret, Heidi skjøt og vi ledet!! Nå kunne vi senke skuldrene og fortsette det gode spillet. Forsvaret kontrollerte godt bakover og sentrene og vingene hadde mange gode sjanser. Vi kom oss til skudd og rullet spillet opp godt bakfra. 8 minutter ut i perioden kom Dæhlin på løp, fint småspill og fin pasning til Malle som sto plassert rett foran mål og kunne styre ballen inn bak keeper. Begge lag hadde gode muligheter, og etter litt for mye småspill bakover klarte Lillehammer å lure en ball inn bak Eva som hadde mange supre redninger hele kampen. I andre pause lagde vi en slagplan for hvordan tredje periode skulle spilles hvis Lillehammer reduserte eller vi beholdt ledelsen.

Tredje periode startet som andre med mye godt spill fra begge lag. Vi beholdt roen og følte vi hadde relativt god kontroll. Men etter 7 minutter ble fikk Lillehammer straffe som de satte kontant i nota. Stillingen var 2-2. Vi ble kjapt enige om å presse høyere for å stresse Lillehammer og vi fikk gode sjanser, men dessverre ikke flere mål. Forsvaret jobbet utrolig godt på slutten når slitne kropper begynte å miste fokus. Kampen endte 2-2 noe som tross alt var rettferdig med tanke på antall sjanser. Neste kamp skal vi vinne.

All ære til Eva som holdt oss inne i kampen med mange gode redninger.
De tre backene Kristin G, Anette og Solfrid jobbet godt sammen og beholdt hodet kaldt i pressede situasjoner.
Sentrene Hanna og Heidi var gode både bakover og fremover og var et nødvendig lim mellom leddene.
Vingene Julia, Maren og Mari Helen hadde mye fint spill og gode skudd. De var også gode til å ta de lange løpene hjem når det var nødvendig.

Ekstra ros til Heidi som styrte laget godt i pausene og på sidelinja.

I helga blir det venninebandyturnering på Elverum der vi er fjorårets mestere! Ei hard og fin innebandyuke!

Comments are closed.