Damene fikk en etterlengtet opptur.

Brumunddal IBK – Elverum Innebandy
9-2 (5-1, 1-0, 3-1)

Forrige ukes hjemmekamp ble en målrik affære for damene.

Etter to tap var rekkene endelig sykdomsfrie og klare for kamp mot Elverum torsdag i forrige uke. Etter fem minutter utlignet Elverum, og det var det som skulle til for å vekke damene våre. Kristin Mostuen startet «ballet» med en hat trick, hvor et ble satt på straffe etter at Elverum stod i egen målgård. I siste halvdel av første periode signerte også Silje Heide Romsås og Maren Kristine Dybvik hver sin scoring, så stillingen viste 5-1 da damene gikk i garderoben.

I andre periode økte Tale Berntsen stillingen ytterligere med ett mål, pent assistert av Mostuen. Ellers ble det ikke flere mål for verken borte- eller hjemmelaget denne perioden.

Derimot fortsatte målfesten i tredje periode, hvor både kaptein Marit Holte, Ida Kartomten, og nok en gang Mostuen, banket inn hvert sitt mål. Veteran Tone Groven fra Elverum banket også inn sitt andre mål, og kampen endte til slutt 9-2.