D1: Brumunddal tar over tabelltopp.

Med seier over Nes IBK tirsdag rykket Brumunddal forbi Elverum på tabellen, og leder nå serien for første gang denne sesongen.

IMG_5626
«Malle» og damen har virkelig fått sving på kølla og har nå to raske seire.

2.div dame: Nes IBK – Brumunddal IBK 2-3

Brumunddalsdamene reiste til Nes tirsdagskveld. Vi var to rekker +2 så vingene byttet på å sitte en periode hver. Før kampen var vi enige om å holde tempoet, bevegelsen og gutsen vi hadde på kampen mot Lillehammer og på trening mandag.

Første periode hadde knapt begynt før Lovise fikk pasning av Dæhlin og hun sendt i vegen en suser og det viste 1-0 til BIBK etter 48 sekunder. Resten av perioden og andre perioden var ganske like. Vi hadde flere sjanser, skudd og spilte oss fint oppover. Men vi manglet den siste toppen på gløden og gjorde ikke jobben vår helhjertet slik vi pleier å gjøre. Nes kom også på noen kjappe overganger der de fikk utnyttet farten sin, men Eva reddet eller forsvaret taklet og ryddet opp.

I siste pausen ble vi enige om å snu innstillinga og komme med positive og støttende kommentarer i tillegg til å samle leddene tettere, både bakover og fremover.

I siste periode kom Nes på overgang etter 4 minutter og de utlignet til 1-1. Det var det som manglet, da våknet vi! Bevegelsene og pasningene ble mer presise og tempoet økte. Noen minutter senere var det oppspill fra Karoline til Heidi som skjøt på mål. Keeperen gav retur og der sto Lene som satte ballen i mål. 2-1. Herlig! Lene ble nok litt hett i toppen av dette for rett etterpå ble hun dømt til to minutter for obstruksjon. Vi er meget gode i undertall og Nes fikk ingen gode muligheter i denne perioden. Etter 57 minutter fikk Brumunddal straffa etter ei hard takling av bakerste dame på Nes. Kristin satte denne ballen sikkert i mål og det var et meget fortjent mål til Henne. Seieren var et faktum

Positivt å ta med seg fra denne kampen:
Heidi er tilbake etter fødselspermisjon, god innsats av alle, viktige returløp spesielt av Dæhlin og Elin i tredje periode der kampen var jevn og uavgjort, innstillinga og kommentarene ble positive etter avtalen vår, god innsats selv om det butter litt i mot, evnen til å dra seieren i land til slutt.

Til helga venter en ny venninebandyrunde i Elverum der vi kjemper om totalseieren!