H1: Fredrikstad IBK hadde alt for mange gir å gå på…

Søndag gikk A-laget på en kjempe smell når topp møtte bunn. Men når mann først faller, så er det kanskje like greit å falle skikkelig. 

IMG_0267
Dala fikk det tøft mot serielederen søndag. 

 

Box referat Box tabell


1.div øst herre: Fredrikstad IBK – Brumunddal IBK 22-1 (3-1)(8-0)(11-0)

 

I første periode spiller våre gutter meget bra – sett at man spiller mot et potensielt elitelag fra neste sesong. Vi taper periode 3-1, men er meget nærme 3-2 rett før fløyta går. Vi viser tidvis hvorfor vi holt Holmlia til 2-2.

Andre periode starter med at vi spiller relativt likt som i første, men får noen tidlige mål imot. Etter hvert blir gutta slitne – for Fredrikstad kan virkelig å løpe – og ikke minst å løpe riktig! Istedefor å legge oss bakpå – så kontrer vi og får alt for langt strekk i laget gang på gang – og fredrikstad knepper på et gir ekstra, og kjører ifra. Til pause er det 11-1 – og gutta er frustrerte, slitne og tidvis grinete! Og vi vet hva som skjer med Dala-gutta når moralen synker…

3.periode. Vi er i utgangspunktet enige om å legge oss bakpå, og begrense tilgangen til slottet vårt… Det gjør vi ikke. Vi følger mann mann, vi rusher i angrep og stresser verre. Resultatet er at Fredrikstad scorer 11 ganger – for enkelt og rett og slett flaut. I dag var det virkelig nivå forskjell.

Fredrikstad har et nivå som ingen andre lag i serien har etter vår mening. De spiller fort, underholdende, presist og morsomt. De har kvaliteter i alle ledd – og ikke bare 1 eller 2 spillere i hvert ledd – men både 4 og 5. Det vil overraske stort om ikke dette laget går til eliten – og blir der.
Vi får ta med oss at vi prøver å skape noe, istedet for bare å «parkere bussen».

For vår del – detta glemmer vi så fort som mulig..

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *