UTEBANE PÅ PLASS I BRUMUNDDAL


Nå kommer Ringsakers første utendørsbane for innebandy på plass utenfor Fagerlundhallen. 

I mars var Innlandet Bandyregion på befaring ved Fagerlundhallen sammen med Sindre Tollan fra Ringsaker Kommune og Skoleleder ved Fagerlund skole Kari S. Ødegård. Hensikten var å tilrettelegge for montering av utendørsbane, med planlagt montering i april måned. Leverandør av utebanen er Pureplay AS, som også er de som står for montering. 

Brumunddal IBK har vært medvirkende i hele prosessen og Magnus Skulstad, Norges Bandyforbund – Innlandet Bandyregion, har bidratt i prosessen for å få banen på plass. Vi stor tro på at dette er et tilskudd som kommer til å bli tatt godt i mot hos befolkningen i Brumunddal. Banen er et nærmiljøanlegg og vi tror at banen vil skape stor aktivitet både i skoletiden, men også på kveldstid av Brumunddal Innebandyklubb samt andre innbyggere i Brumunddal for øvrig.  

Utendørsbanen er finansiert med støttemidler fra Ringsaker Kommune og Norges Bandyforbund. 

Fornøyd leder

Leder i klubben, Daniel Halvorsen er svært fornøyd med at prosjektet nå er i havn og har følgende å si om saken. «Utendørsbane har vært en drøm og et ønske i en god del år, og prosessen har vært preget av venting på søknader og planlegging. Når NBF kom på banen og ønsket å bygge i Brumunddal, samt at Ringsaker Kommune stilte til rådighet plass ved siden av Fagerlundhallen – så ble det brått tydelig at det ville bli en realitet. En stor takk til Magnus Skulstad som har fått dette realisert! Først og fremst vil dette bety at man nå kan drive med innebandy på «løkka» – på lik linje med fotball. Det er fantastisk! Jeg tror det vil ha mye å si for rekruttering, og også det å beholde ungdommene våre – pluss økt mulighet for arrangementer i klubb-regi. En stor takk til alle som har gjort dette mulig!

Monters i dag

Gjøvik IBK var første klubb rundt Mjøsa som fikk utebane. Senere kom det også opp en på Ottestad og begge banene blir mye brukt. Brumunddal IBK håper også at denne banen blir flittig brukt under sommermånedene. Den åpner opp for muligheter for å gjøre innebandy til en helårs aktivitet.  

Banen er nå på plass, og monteringen er nå i fullgang og vil være klar til bruk fra klokken 18.00. Alle som vil prøve er hjertelige velkomne! 

 

Slik vil banen se ut når den står ferdig. Her ser vi banen i Ottestad. 

Comments are closed.