H2: Ungt mannskap trappet opp i de dype skoger

bakkom
Mats Bakkom gjør sitt første mål på seniornivå mot Elverum

Tur til Elverum for å besøke skogvokterne. Et ungt mannskap med noen rutinerte herrer dro av gårde, og gjorde en meget god innsats!

1. periode

Den første perioden ender hele 6-3 til Elverum. Elverum tar ledelsen 1-0 etter 4 minutter, før Richard Alfstad banker inn et frislag fra kort hold til 1-1 etter knappe 7 minutter. 4 minutter senere tar Elverum igjen ledelsen 2-1. I kampstopp etter dette målet er det noen av Brumunddals yngre garde som oppdager at en av Elverums spillere spiller med forskjellig produsent av kølleskaft og blad. Brumunddal begjærer sjekk av utstyr, og det viser seg å stemme – noe som resulterer i at tidligere Brumunddals-spiller Cato Norderhaug får rødt kort for ulovlig utstyr. Elverum syntes dette var veldig unødvendig av oss, men regler er regler. Det er viktig for oss at vi etterlever reglene i sporten, spesielt når vi har yngre spillere på banen.

I de påfølgende 5 minuttene, så vinner Elverum undertallet sitt 3-2. Brumunddal blir løpt i senk. Brumunddals mål blir først satt at Mats Bakkom som scorer fra slottet etter flott pass av Jonas Skåden. Deretter er det Richard Alfstad som setter sitt andre for dagen, assistert av en syk Halvor Teige. Elverum setter periodens siste til 6-3.

1. periode

Denne perioden vinner våre gutter 2-3. Gutta jobber knallbra, og vi viser farligheter rett som det er. Først øker Elverum til 7-3, før Halvor setter sitt mål for dagen assistert av Tomas Hageberg. Halvor skyter både ball og motstanders kølle fra langt hold – Ballen i mål, kølla nesten i hue på et par spillere. Elverum øker så til 8-4 før vi reduserer 2 ganger. Først Tomas Hageberg på tap-in, assistert av Richard Alfstad, før Robin Evenstad setter et flott skudd i mål, assistert av Mats Bakkom.

1. periode

Elverum vinner den siste periode 5-2. Vi blir litt slitne og Elverum får krige inn en del mål. Våre mål blir scoret av Halvor Teige uten assist, og til slutt Sander Strømsbu som får sitt første for herrelaget, assistert av Richard Alfstad.

Alt i alt var dette en kjempebra kamp. Vi spiller med et ungt lag – hele 5 av 10 spillere er født 2000-2001, ytterligere 2 1996, en i 1993.. og de to siste lar vi være å nevne. (Richard Alfstad i 1975). G16-spillerene gjør en flott innsats, og alle får målpoeng i kampen. Mats og Sander får sitt første mål på senior-nivå, og Robin og Jonas fortsetter å imponere.

Takk for kampen alle sammen! Neste kamp ut var hjemme mot Gjøvik IBK påfølgende søndag.. Og den kan du lese om i neste artikkel!