H1: SEIEREN GLAPP I SISTE SPILLEMINUTT

Selv med 2 nettkjenninger og poeng nummer 150 var kaptein Christian Andersen en slagen og skuffet mann etter tapet mot Lillehammer.

2. Div Herre:  Brumunddal IBK – Lillehammer IBK 4-5 (1-1)(1-1)(2-3)

Torsdag kveld ble den utsatte kampen mot Lillehammer avholdt i Fagerlundhallen. Grunnet lekkasje i taket, måtte kampen flyttes en uke frem. Med tettet tak, var det det duket for en ny oppvisning av hjemmelaget Brumunddal, som har holdt lekesute med både Ajer og Gjøvik i de to foregående kampene. Men gjestene fra OL-byen hadde andre intensjoner.

Det er gjestene som tegner seg først på scoringslista, da Anders Espe gir Lillehammer ledelsen etter drøye 12 minutter. Brumunddal svarer fem miutter senere da Richard Alfstad finner en åpen Geir Olav Bratberg foran mål og setter inn utligningen. 1-1 holder seg til pause.
Andre periode skal bli ganske lik den første, men det er Brumunddal som setter perioden første. Etter godt returløp fra Marius Bogsveen, vinner han ballen, og spiller opp Christian Andersen som er på fint driv fremover. Han drar seg inn og setter kula over beinet på Lillehammers siste skanse Sebastian Hagen, før tre minutter er spilt. Halvveis i perioden svartner det for nevnte Hagen, som drar på seg en 10+2 for usportslig opptreden. Det påfølgende overtallsspillet til Brumunddal er ikke godt nok i kveld, og lar Lillehammer utligne med en mann mindre på banen. Igjen er det Espe som er eksekutør og lomper inn 2-2 på backhand.
Det blir ikke flere mål i andre perioden, som er preget av kaos og høyt temperament.

Siste perioden skal bli av den kaotiske typen. Etter Hagens utvisning er ikke Dala like gode på å spille sammen som et lag. For mange skal ordne opp på egen hånd, og det blir mye enkeltmanns prestasjoner. Likevel er det Brumunddal som gjeninntar ledelsen halvveis i perioden, da Christian Andersen blir servert av Brage Holmstrøm og banker inn sitt andre for dagen og sitt poeng nummer 150 for klubben! Det er det bare å gratulere for.
Når klokka viser 17:05 øker Bratberg ledelsen til 4-2 da han krangler inn sitt andre for kvelden. Nå virker det som om alle poengene skal bli i Brumunddal. Men alle vet att det kan snu fort i innebandy, og det blir de fremmøtte vitne til i kveld. Lillehammer reduserer 24 sekunder senere, og med 4-3 på klokka begynner det å koke i Fagerlundhallen. Vertene begynner å stresse, taper dueller, og drar på seg unødvendige frislag. Det skal bli skjebnesvangert. På tiden 19:07 kommer utligningen ved gjestenes Jonathan Ratejczak Moldjord. Spørsmålet er om dette aldri skulle vært mål, da en av Lillehammers spiller tydelig står godt plasser inne i målgården, og hinder Brumunddals målvakt Daniel Halvorsen. Alle ser dette…med unntak av dagens dommerpar.
Med 25 sekunder igjen på klokka ryker muligheten for seier for Brumunddal da Aleksander Myklebust får sette inn 5-4 på blankt mål.

Dette ble en kaotisk kamp fra vertenes side, hvor mange ikke hadde den helt store dagen og da fortjener man dessverre ikke bedre. Brumunddal mister nå tre viktige poeng i kampen om seriegullet, og slipper Lillehammer opp i rygg.
Heldigvis er det allerede nye muligheter til å løfte seg på søndag. Da kommer nemlig Elverum på besøk.