Det å møte årets kanskje høyeste seriefavoritt på hjemme bane,  er i seg selv ei hard nøtt å knekke, og da hjelper det ikke akkurat på å reise med halv tropp.

IMG_0117
Daniel Bråthen var igjen i aksjon i sin første kamp for sesongen.

Box referat Box kampfakta Box galleri Box tabell

1.div øst herre:  Holmlia SK – Brumunddal IBK 16-2 (5-0)(8-1)(3-1)

Det var en tynn stall som reiste til løvenes hule lørdag formiddag. Skader og div jobb gjorde att hele laget mer eller mindre fikk plass i en todørs sedan. Med fem mann og en innbytter, har man lite å stille opp med i dette selskapet.

Brumunddal stilte med følgende lag:

Målvakt:       Morten Lien
Backer:         Kjell Gunnar Opseth, Sindre Pedersen, Cato Ødegård
Offensive:    Lars Johan Bakkerud, Richard Alfstad, Magnus Maller, Renars Goldmanis

Som mot Øreåsen blir det naturlig å ha fokus på det defensive, tette igjen i forsvar og gripe de sjanser og kontrings mulighetene som byr seg. Vi starter relativt greit, og har mer kontroll i forsvar enn mot Lillestrøm. Men når ballsikre Holmlia får trille ball, finner de til slutt nettmaskene, og hjemmelaget vinner første periode 5-0.

Andre periode blir nok en sørgelig affære, og vi taper perioden hele 8-1. Med kun en innbytter, tar kreftene slutt, og vi orker ikke lenger ta det ekstra steget som kunne satt blokka. Vi tar med oss ett mål denne perioden, satt av Magnus Maller, som nå har mål i alle de tre første kampene.

I tredje perioden, er kaptein Lars Johan Bakkerud på plass, og vi får ett etterlenget ekstra par bein å bytte med.  Vi starter perioden med å score det første målet, da Renars Goldmanis setter sitt andre for sesongen.
En lang bedre periode av oss, men Holmlia har også rokkert om på sine 18 mann utvalgte som nok også skyldes litt dette. Vi holder bedre unna i denne perioden, og Holmlia finner ikke nettmaskene før det har gått over 12 minutter av perioden. Holmlia får to til, og vinner kampen 16-2.

Morten Lien gjør en god kamp på tross av forutsetningene, og har 38 redninger. Renars Goldmanis blir kåret til Dalas beste.

Mye å jobbe med for Brumunddal frem mot neste runde. Først å fremst oppmøte. Og starte en kamp med seks utespillere er verken gøy for oss eller motstandere.