H1: FIKK TIL SLUTT GJEDDENE PÅ LAND

Marius Bogsveen var toneangivende med 2+2 mot Gjøvik.


2. Div Herre:  Brumunddal IBK – Gjøvik IBK 10-5 (2-2)(3-2)(5-1)

Det har gått over to uker siden sist forrige kamp for herrelaget. Torsdag tok Brumunddal tok imot gjeddene fra Gjøvik i det som skulle bli en jevnspilt kamp, i alle fall i to perioder.

1.Periode (2-2)

Brumunddal får en meget god start på oppgjøret og tar ledelsen allerede i andre bytt. Christian «Æljen» Andersen finner Brage Holmstrøm ute på kanten. Gjøviks spillere virker ikke og være nevneverdig bekymret for dette og Holmstrøm får både tid og rom til å sette kula i kassa.

Brumunddals offensive rekke med Andersen, Bogsveen og Holmstrøm fortsetter å produsere gode sjanser utover i perioden. Andersen har blant annet to stolpeskudd i samme bytt. Men det skulle ikke Gjøvik bry seg mye om. Etter halvspilt periode finner Andreas Bruflot ringreven Kjetil Kringen. Kringen gjør det meste riktig, selv om skuddet ikke var av det hardeste slaget triller ballen inn bak dala målvaktens høyre hjørne.

Andreas Bruflot har bestemt seg for å være servitør i dag. Etter et klikk-klakk-spill som Brumunddal ikke henger med på setter Mathias Nilsen ballen kontrollert inn på pasning fra nevnte Bruflot. 2-1 til Gjøvik med drøye 14 minutter spilt.

Het! Andersen prøver å tenne gutta etter sin

Det ser ut til at Gjøvik skal ta med seg denne ledelsen inn til første pause, men slik skulle det ikke gå. Holmstrøm bryter en Gjøvikoffensiv på et fordelaktig tidspunkt. Dette fører Andersen og Bogsveen frem til en to mot en situasjon. Andersen tar med seg ballen, og er veldig tålmodig, før han spiller ballen på et perfekt tidspunkt. Bogsveen gjør ingen feier ballen i det åpne målet.

 

2.Periode (3-2) 

Denne perioden starter nesten som den første for Brumunddal sin del. Her scorer Brumunddal allerede i første bytt. Kasper Skogsrud finner Andersen som tramper inn i banen, lader slegga fra langt hold, og klistrer ballen i nota.

Dette likte tydeligvis ikke tidligere Dala-spiller Lars Christian Holm. Bare to minutter senere, på et flott oppspill fra Vincent Joachim Kronqvist, bruker han kropp til å skjerme bort en Brumunddalspiller, før han legger ballen i hooken og «zorrer» inn 3-3.

 

Tidligere dala spiller Lars Christian Holm, gjør her 3-3 med et lekent zorro mål.

Gjøvik hadde tydeligvis bestemt seg for å gi Brumunddal kamp i dag. Etter snaue sju minutter får Andreas Bruflot stå alene foran mål og sette inn 4-3 til Gjøvik. Mathias Nilsen får kreditert assisten, men det er vel egentlig en gavmild Brumunddalspiller som forærer ballen til nevnte Bruflot.

Vi aner en begynnende dårlig stemning i Brumunddalleiren, men så skal det plutselig snu. Lars Johan Bakkerud har skutt og skutt, men ballen vil ikke inn. Så lemper han en ball fra eget mål oppover i banen, en jagende Christian Andersen forstyrrer keeper såpass mye at den spretter rett inn i mål.

Ikke lenge etterpå får Holmstrøm en GEDIGEN mulighet til å sende Brumunddal i ledelsen, men på åpent mål klarer han å sette ballen to meter utenfor. Det skulle allikevel ende godt. Andersen som serverte Holmstrøm den første muligheten serverer Holmstrøm på ny. Denne gangen i en mye trangere og vanskeligere situasjon. Da sitter ballen klistret i krysset. 5-4 til Brumunddal ved andre pause.

 

 

3.Periode (5-1)  

Nok en gang skal Brumunddal få en god start på en periode. Bogsveen finner Andersen som ikke kan gjøre annet enn å sette inn sitt andre mål for dagen.

Så skulle vi nærmest få en blåkopi av starten på andre periode. Gjøvik fåret overtall rett etter Brumunddals scoring. Her gjør Lars Christian Holm kort prosess. Zorrer inn kula fra bak mål og Gjøvik opp i ryggen på Brumunddal igjen.

Gjeddene har kjempet godt hele kampen og det har vært jevnt på tavla hele veien, men nå var det slutt. Brumunddal scorer fire ubesvarte mål ved Bogsveen, Geir Olav Bratberg, Andersen og et selvmål.

Dermed vinner Brumunddal tilslutt komfortabelt 10-5.

Het duo! Bogsveen (#16) og Andersen (#23) fant tonen mot Gjøvik og sto for fem av målene.

 

 

 

 

 

1.Rekke: Christian Andersen (3+3), Brage Holmstrøm (2+1), Marius Bogsveen (2+2), Kjell Gunnar Opseth, Kasper Skogsrud (0+1).
2.Rekke: Geir Olav Bratberg (1+0), Richard Alfstad (0+1),  Stian Granseth, Glenn Skutbergsveen (0+1), Lars Johan Bakkerud(1+0).
Selvmål (1+0)

Marius Bogsveen, Christian Andersen
Brage Holmstrøm
Lars Johan Bakkerud

 

 

 

Comments are closed.