H1: BRONSE I RM

REGIONMESTERSKAP 2023 – Senior Herre

Herrelaget vant i dag bronsefinalen mot Ottestad, og tok dermed en fin fin tredje plass i årets RM.
Det ble en jevn kamp mot de gule, men Brumunddal skal vise seg å være noen hakk vassere i dag. Lars Johan Bakkerud ordner 1-0 i første periode. Når Lars Christian Holm øker ledelsen til 2-0 tidlig i andre omgang, er medaljen halvveis ned i lomma. Ottestad skaper igjen litt spenning med en redusering snaue to minutter før slutt, men det hele ender 2-1 til Brumunddal .

Gruppespill og innledende kamper

Brumunddal starter dagen med innledende gruppespill. i Gruppe 1 skal  skal de kjempe mot Ajer og Ottestad om en plass videre til semifinalen. Tøff start på dagen, når 1.divisjonslaget til Ajer er første motstander ut. Brumunddal spiller riktig nok en meget god defensiv kamp, og holder Ajer til kun tre mål. Det blir riktig nok ingen nettkjenning andre veien, dermed taper Dala 3-0 i første kamp. Ett hederlig tap mot Ajer som senere på dagen knuser Lillehammer 11-1 i finalen.

I andre gruppespillkamp, ventes igjen en jevn og intens kamp mot Ottestad. Denne kampen blir overhodet ikke jevn, og Brumunddal kan sikre andreplassen i gruppa etter solide 6-0. Det betyr at de får en «letter» vei til semifinalen, når de nå skal møte 3.plassen fra gruppe 2.

I tredje kamp ut i dag er Elverum motstander. Det spilles om en billett til semifinalen…en typ kvartfinale om du vil.  Brumunddal tar med seg den gode flyten fra forrige kamp, og vinner 5-1 mot skogvokterne, og er dermed klare for semifinale, hvor Lillehammer er ventende motstander.

Semifinale

Med godt spill gjennom hele dagen er Brumunddal nå bare en kamp unna en billett i finalen. På motsatt banehalvdel, venter regjerende seriemester Lillehammer, som gikk direkte til semifinalen som vinner av gruppe 1. Lillehammer scorer kampens to første relativt tidlig, før Lars Johan Bakkerud tenner håp om noe stort med sin redusering like før pause. Lillehammer skal vise seg å bli noen hakk for sterke og vinner andre perioden 4-0 og kampen 6-1.

Dermed blir det bronsefinale vår våre menn, men seier der smaker nok bedre enn tap i en eventuell finale.

Brumunddal kan uansett si seg godt fornøyd med dagen, og vi gratulerer.