Kollaps i 3.perioden ødela for Dala-poeng mot Ajer.

Daniel Bråthen var igjen å se i manesjen, men kunne lite gjøre med Ajer 2.

2.div Herre: Brumunddal – Ajer 2 3-9 (2-1)(0-2)(1-6)

Torsdag kveld var det igjen duket for kamp for herrelaget. A-laget har fått en særdeles tung start på sesongen med fem strake tap. Flere spillere har takket for seg. Bla. har fjorårets toppscorer Lars Christian Holm, og Martin K. Bjørke, som har vært i klubben en årrekke, valgt å gå til Gjøvik IBK.
Brumunddal har riktig nok fått noen spillere inn. Brumunddølen Truls Bosmen, som gikk gradene i klubben fra smågutt til seniorspiller, er kommet hjem igjen etter overgang fra Nes. I dag gjorde også Daniel Bråthen comeback etter en sesong pause. Dala sliter også med å sisteskanse denne sesongen, og i flere oppgjør har utespillere måtte ta på seg maska. I dag var det evigunge Richard Alfstad som måtte vokte buret.

Det starter meget så bra for vertene da ringreven Brage Holmstrøm finner nettmaskene etter drøye to minutter. Etter ca halvspilt omgang øker Brumunddal ledelsen da Christian Andersen øker ledelsen til 2-0. Ajer svarer med 28 sekunder før pause og stillingen er 2-1 til pause.
Tredje perioden er Ajers, som vinner den 2-0.
Brumunddal starter siste perioden som den første og utligner før det har gått tre minutter. Etter halvspilt omgang går lufta ut av Brumunddal og Ajer fire mål på under to minutter. Etter å ha nektet Ajer sitt spill i to og en halv omgang, rakner og klikk klakk spillet er i gang.
Dette til tross, en meget god kamp av våre gutter, som får noe bra å bygge videre på.

Ajer vinner til slutt 9-3, og Dala går på sitt sjette strake tap.

Den tunge høsten fortsetter for herrelaget, men det er lys å spore i tunnelen. Laget leverte årsbeste til tross, samt at flere spillere ikke var med i dagens oppgjør. Toppscorer Jonas Skåden og hjemvendte sønn Truls Bosmen spilte ikke i dag. Får også laget skikk på keeperplassen, er det lov å håpe på bedring i tiden som kommer.