GJ13 HOLDER HJULENE I GANG

Torsdag 08. april var utviklingskonsulent Magnus Skulstad på besøk hos Brumunddal IBK

Brumunddal IBK GJ13 har gjennom dialog med bandyregionen meldt inn ønske om besøk på trening hvor fokuset skulle være øvelser som spesielt var rettet mot og satte målvaktene i fokus. Målvakttrening er ofte noe som for mange er litt ukjent, og i den anledning er det fint å bruke regionen til å hente inn litt kunnskap og ideer om hvordan man kan tilpasse treninger også til målvaktene. Gjennom treningen ble spillerne og målvaktene introdusert for øvelser som var tilpasset målvaktstrening, og det så ut til at øvelsene passet godt for den gruppen som gjennomførte treningen. Lagets plan er å ha treninger utover våren så lenge spillergruppen er motivert for å møtes til trening. 

Brumunddal GJ13 er en stabil gruppe på ca 15 gutter. Laget har nå vært gjennom to år i aldersklassen GJ13 og samtlige av de rykker til høsten inn i G15-klassen. Det er veldig fint å se at rekkene i Brumunddal IBK nå vil være fullverdige helt opp til G15-klassen. Til høsten vil det komme opp en ny gruppe fra GJ11 som vil danne et nytt GJ13-lag. 

Strukturen på støtteapparatet rundt GJ13 laget i Brumunddal IBK er eksemplarisk. De har ressurspersoner i rollene som trener, lagleder og lagforelder som er godt organisert. De ulike personene har fordelt oppgaver og ansvarsområder, i tillegg hjelper de til og bistår med hverandres oppgaver når et er behov for det. Dette fortjener laget og klubben mye ros for å ha på plass! 

Comments are closed.