ENDELIG I AKSJON IGJEN

Brumunddals GJ11 vite gode takter søndag. Her tar de en knepen seier mot vertene Ajer

Denne helga var det endelig duket for en ny minirunde i innebandy. Da har det gått 288 dager siden forrige runde ble avhold i februar, grunnet Covid-19 nedstengelser.  For å kunne avholde helgens kamper, ble det gjennomført strenge smittevernstiltak, og her har regionen sammen med klubbene gjort en fenomenal jobb. Lagene ble delt i puljer for å begrense antall deltagere i hallen, samtidig som foreldre og publikum ikke var tillatt i hallen.  Dette var tiltak som gjorde at det ble mulig å gjennomføre arrangementet, og det var gledelig å se hvor flinke alle involverte spillere og trener var til å overholde retningslinjene som var satt. 

 

MINIRUNDE GJ7/9

Lørdag var regionens minste i aksjon. Arrangement tok plass i Fagerlundhallen, Brumunddal.  16 lag  fra fem klubber, fordelt over 4 puljer deltok denne dagen. Dette er langt færre en tidligere runder, men det er stor forståelse for at ikke alle ønsker eller har mulighet til å delta slik situasjonen er nå. Brumunddal på sin side deltok med hele 5 lag lørdagen. Ekstra gledelig å se at Brumunddal stilte med rent jentelag i GJ 9 klassen. Det var hele ni jenter på dette laget. 

Det var ikke vanskelig å se at dette betydde mye for de fremmøtte deltagerne. Ventetiden over å spille kamper var endelig over, og det var stor iver og innsats og se hos alle lag. 

Neste runde avholdes 13. desember i Ottestadhallen. 

 

MINIRUNDE GJ11

Under søndagen deltok ni lag fra åtte forskjellige klubber. Brumunddal stilte som eneste klubb, med to lag i denne aldersklassen.  Vi ble vitne til mye idrettsglede og stor innsats fra alle lag. Det ble mange jevnspilte kamper, og akkurat slik bør det være på dette nivået. 

Neste runde for GJ11 spilles 14. desember i Ottestad. 

 

 

Comments are closed.