D1: STERK SEIER

Silje og Kristin har bøttet inn mål denne sesongen, og mot Ajer var intet unntak.

2. Div Dame: Brumunddal IBK – Ajer IBK 8-4 (3-0) (1-3) (4-1)

Søndag ettermiddag hadde vi besøk av Ajer i Fagerlundhallen. Etter et knepent tap på bortebane var vi fast bestemt på at denne kampen skulle vi vinne. Vi kjørte på fra start og etter 15 sekunder sender vi en ball inn foran mål som treffer beinet til en Ajer spiller og går i mål. Vi tar ledelsen 1-0. Det blir mye bra spill fra vår side og med en solid Anne i mål blir det vanskelig for Ajer å skåre. På tiden 11.35 skårer Maren Dybvik Brumunddals andre mål etter en pasning fra Camilla Rosenberg. Det blir også Maren Dybvik som setter 3-0 målet på tiden 13.28. 3-0 blir resultatet etter første periode.

Maren Dyvik er en vetran på dalas damelag. Søndag var hun toneangivende i sitt comeback. (Bilde er hentet fra arkivet)

Vi går ut til andre periode med en tanke om at nå fortsetter vi det bra spille vi hadde i første omgang. Solfrid Neverrøsten setter inn 4-0 måler 4 minutter ut i omgangen, men så stopper det. Ajer får lov til å holde på ballen og spille den til hverandre. Vi står for langt unna i markeringene og glemmer litt å telle opp når vi er i forsvar slik at de kommer på skuddhold og får satt et par mål i krysse som er umulig for keeper å stoppe. Anne har veldig mange gode redninger, men de klarer å lure enda en ball i nettet bak henne. Etter andre periode er stillingen 4-3. Det ble litt mer spennende enn vi hadde håpet på da vi avsluttet første periode.

Etter en litt laber andre periode var vi klar igjen i tredje periode og kjørte på fra start. Dette her skulle vi ikke tape. Det tok ikke mer enn 15 sekunder før Heidi Frogner serverer en perfekt ball som Kristin Mostuen Børresen setter i mål og Brumunddal øker ledelsen til 5-3. Nå får ikke Ajer gjort så veldig mye. Vi er på de med en gang og klarer å holde markeringene tett. På tiden 3.44 skårer Sara Marie Iversen Brumunddals sjette mål etter en pasning fra Maren Dybvik. Det går ikke mer en 5 sekunder til før Annette Dæhlin sender en pasning til Heidi Frogner som setter ballen i mål og vi går opp i ledelsen 7-3. Ajer klarer å skåre ett mål til før vi avslutter perioden med skåring av Silje Heide Romsås assistert av Heidi Frogner. Vi vinner kampen 8-4.
Herlig jobbet av alle damene, men spesielt målvakt Anne som sto sin første kamp i et innebandymål.