D1: Gullhåpet lever for damene

Damelaget tok i kveld 3 viktige poeng mot Lillehammer, på veien mot seriegull.

Dame

2.div Dame: Brumunddal – Lillehammer 2-1

Kun seier var godt nok i dag. Både med tanke på å ta hjem seriegullet, og for å gi Solfrid en ålreit bursdagsgave. Eva er med som coach, og klar til å steppe inn om Dæhlin skulle få seg en smell i buret.

Vi visste hva som ventet oss på den andre banehalvdelen, og vi hadde noen klare oppgaver før start. Holde tida på byttene nede, raskt oppi motspillerne, god kommunikasjon og skudd på mål.

Første del av første periode er litt smånervøs fra begge lag, og det skjer egentlig ikke så mye. Lillehammer har noen farligheter rundt vårt mål, og vi rundt deres. Dæhlin rydder opp i stor stil og tar det som kommer. Ikke eneste retur fra vår supre reservekeeper. Stillingen er 0-0, og vi er enige om at vi har gjort en ålreit periode, hvor vi har god kontroll defensivt, men trenger å roe litt ned og spille mer sammen for å skape flere målsjanser.

Les tabell her…

Andre periode drar i gang, og fortsetter i litt samme spor som første. Spillet bølger litt frem og tilbake, men vi har god kontroll. Samspillet begynner også å komme seg, og det er fint pasningsspill fra Julia til Kristin M som gjør at vi tar ledelsen 1-0 etter 36.55.. Kristin startet det hele fra egen sone med et fint raid, fikk tilbake en god pasning i slottet. Tok seg tid til å stoppe ballen og se opp, og plasserte den elegant i mål bak Lillehammers keeper. Endelig!!!

Vi er i gang nå, og skal gå ut på bana i tredje periode og forsøke å score flere mål. Alle er supertente, denne seieren skal vi. Den defensivt gode kontrollen fortsetter, og Dæhlin står fjellstøtt bakerst fortsatt. Vi øker til 2-0 et stykke ut 3.periode med Maren etter pasning fra jubilanten Solfrid. Herlig samspill også her. Nå skal vi spille disiplinert defensivt siste halvdelen av 3.periode. Lillehammer reduserer med et skudd fra distanse når det gjenstår 40 sekunder av tredje periode, men vi rir stormen av og haler seieren i land. Herlig!!!

Vi spiller alle veldig bra i dag, men sliter litt med uttellinga. Samspillet tok seg betraktelig opp i andre og tredje periode, og vi har veldig god kontroll defensivt. Mye positivt å ta med seg videre til siste seriekamp mot Elverum og til KM i april.