nr. 14: Ny signering klar…

Vi har i lengre tid nå planlagt den kommende sesongen, og nå begynner bitene å falle på plass. Vi vil i ukene fremover presentere spillere som er klare for herrelaget sesongen 2013/2014. Her kommer en presentasjon av nest viktige brikke i lagbyggingen.

Nysignering
Coach Andersen er tydelig fornøyd med å få Magnus Skulstad med på laget.

 

Brumunddal har ikke ligget på latsiden etter att det ble klart att  laget skal opp i 1. divisjon østlandserien. Klubben har i lengre tid jobbet med følgende overgang, og det er nå klart att Magnus Skulstad har signert for klubben.  «Mags» kommer på lån fra Ajer IBK, og har kontrakt frem til 1. mai 2014.

Dette er nok en kjempe signering for klubben, som også signerte Arya Dehnavi tilbake i januar i år og Henrik Nordberg tidligere i juni.

Magnus er utvilsomt den mest meriterte og rutinerte keeperen som er i Innlandet om dagen. Han har 11 sesonger bak seg, med en fortid i Kongsvinger, Elverum IBK, Djerv IBK og Ajer IBK, hvorav 65 kamper fordelt over fire sesonger i 1.divisjon. Av meritter kan han skimte med tre seriemesterskap med Elverum og ett kretsmesterskap med Ajer.

Han spilte ikke under 2012/2013 sesongen, men var Ajers 1.målvakt de to siste sesongene Ajer var i 1. divisjon.  Han har også 1.div erfaring fra sin tid som spillende trener i Elverum IBK, tilbake i 2009/2010 og Djerv IBK sesongen 2006/2007.

«Mags» har en offensiv og aggressiv spillestil i mål. I tillegg til å være en stor keeper, ca 190cm på strømpelesten, er han flink til å ta bort store rom, på tross av att han har stor størrelse, er han også atletisk i buret. Han jobber godt nede i feltet, og har langt rekkevidde.

Magnus vil gi Brumunddal den rutinen og erfaringen laget trenger, når de nå tar fatt på i sin første sesong på nest øverste nivå. Klubben har nå utvilsomt fått en kjempe bra målvakts duo. Magnus vil dele rollen med Terje Dahl. 

 

Brumunddalibk.no har slått av en liten prat med Magnus i forbindelse med signeringen:

– Hvordan ser du på det å komme til Brumunddal?
Jeg gleder meg stort til spille sammen med gutta i Brumunddal. Jeg er imponert over selve klubben og ikke minst spillergruppe og støtteapparatet som virker svært proffe. Det er liten tvil om at klubben ønsker å satse nå som vi har tatt steget opp i 1. divisjon. Ønsker også å fremheve klubbens gode miljø og bevisste fokus på «innebandy for alle» selv om herrelaget nå får leke med de store.
 
– Hva tror du at du kan tilføye laget?
Jeg tror absolutt at jeg kan bidra til at nivået på keeperplassen heves betraktelig. Jeg begynner å få noen år mellom stengene og tror at min rutine kan være med å vippe resultater den riktige veien. Jeg håper også at jeg kan være med å bidra med mitt gode humør og ønsket om å lykkes for Brumunddal som klubb. Jeg ser det også som en stor fordel at jeg gjennom erfaring fra min jobb kan være med å bidra til utvikling og kompetanseheving.
 
– Hvordan ser du på dine og lagets muligheter i 1. divisjon
1. divisjon er utvilsomt tøff serie med mange kamper, lange reiser og høyere tempo enn det man er vant til i Innlandet. For min egen del har jeg flere sesonger bak meg i divisjonen og tror ikke at dette skal bli noe problem for meg personlig. Brumunddal som lag tror jeg også er godt forberedt da de fra før har flere spillere med erfaring og rutine. Arbeidet som nå legges ned for å være best mulig rustet til seriestart virker godt planlagt og nøye gjennomtenkt. Jeg er sikker på at mange lag vil bli overrasket for Brumunddal kommende sesong, og mange vil nok måtte bite i de sure eple etter å ha forhåndsdømt laget nedenom og hjem.

 
Les mer under bildet….

skulstad
Magnus i aksjon for Ajer IBK. Bildet er lånt fra Ajeribk.com

 

Nedenfor følger ett kort personlig intervju med den nye sisteskansen….

Alder: 29 (enn så lenge;) )
Høyde: 195

Nr:
31
 
Yrke: konsulent Norges bandyforbund/lærer
 
Hobby: fotballfanatiker og generell sportsidiot
 
Køllemerke/Utstyr: Exel i jobb, salming i keeperutstyr 
 
Poengplukker: Brage
 
Tøffeste lag: Nor92 og Fredrikstad 
 
Ser frem til å møte: Holmlia. Fantastisk stemning på bortebane, har også med seg mye fans på bortekamper. Trivelige folk og bra innebandy 
 
Troppen ser ut: spennende, svært spennende og mange vil bli overrasket positivt over Brumunddal i løpet av sesongen
 
Styrke: evnen til å lese spillet, reaksjon, lange bein, mye erfaring og offensive utkast 
 
Ritualer: knyter alltid venstre sko før høyre, tar på alle stengene i bestemt rekkefølge før hver periode
 
Mat: taco
 
Lesestoff: idrettsbiografer ( aldri lest noe annet enn det foruten skolebøker)
 
Superhelt: Janne Tähkä

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *