D1: Tok skalpen til seriemesteren

Damene leverte nok en solid kamp, da de tok en meget sterk 7-4 seier hjemme over seriemester Elverum.

Det var duket for årets første hjemmekamp og det var serieleder Elverum som gjestet
Fagerlundhallen denne søndagen. Det var mye nerver i garderoben før kamp, men det virket
som det lettet litt da vi endelig kom i gang. Allerede etter 3 minutter fant vi nettmaskene, Silje
R løsnet skudd, keeper reddet og Annette satte returen i mål før Elverum- spillerne klarte å
klarere. Vi hadde en god omgang og etter 12 minutter scoret Silje R på pass av Marit.
Elverum hadde også noen sjanser, men vi klarte å holde nullen denne perioden. Første periode
ble avsluttet med en hedding av en Elverums- spiller og dermed var vi i overtall det siste
minuttet, men vi klarte ikke å utnytte det.

Andre periode startet vi i overtall, men det ble litt rotete for oss så vi klarte heller ikke nå å
utnytte dette. Denne perioden var det heller Elverum som skulle komme til de store sjansene.
Etter at utvisningen deres var over satte de mer press på oss enn de hadde gjort i første
periode, og de fikk sitt første mål på selvmål etter litt klabb og babb foran målet vårt. Videre
reduserte de til 2-2 før vår Silje R igjen var på tur foran målet til Elverum og vi var igjen i
ledelsen. Men Elverum var ikke ferdig med å score, det var særlig på overganger at de scora
målene sine, de hadde fart og noen dyktige skyttere, og innen denne perioden var over ledet
de 4-3.

I garderoben i pausen var treneren vår Daniel rimelig tydelig på hva vi måtte gjøre for å vinne
kampen, og vi skulle vinne denne perioden 3-0 var beskjeden vi fikk. Lydige som vi er gikk vi
ut på bana og gjorde det vi fikk beskjed om. Vi tettet igjen i forsvar sammen med vår
gjestekeeper for anledningen, Malin som gjorde en utrolig bra jobb for oss i mål denne
kampen. Maren som spilte sin første kamp for sesongen hadde ikke glemt gamle kunster og
banket inn to på rappen, med assist av henholdsvis Annette og Kristin. Silje R som hadde satt
inn fire mål mot Nes synes ikke hun kunne være noe dårligere denne kampen heller og satte
like godt inn de to siste målene våre denne kampen, assistert av Marit og Sanna. Elverum
hadde også noen sjanser denne perioden, men vi var helt tette bakerst så kampen ble avsluttet
på best mulig måte, med vår siste scoring 3 sekunder før slutt. Igjen var det vi som kunne
juble høyest, denne gang etter å ha slått serieleder Elverum.