D1: Målrikt lokalderby i Fagerlundhallen

Brumunddal kom seirende ut av lokalderbyet da gamle helter gjorde comeback i Daladrakta

Eva
Eva fortsatte der hun slapp, for snart ett år siden, og leverte solid målvaktspill  i comebacket.

Nytt år, nye muligheter og noen «nye» spillere. Svært gledelig å ha Eva tilbake i mål og Heidi på bana. Malin som back ga oss 2 backpar, og vi hadde hele 3 løperrekker. Vi var klare til å spille ball og kjempe mot Nes.

Vi spilte og kjempa på mål, men fikk ikke ballen inn i mål. Nes kontra og hadde en tupp lenger kølle enn oss og fikk dytta ballen inn. Vi var hakk i hel så lite å si på forsvarsspillet der, litt uflaks og noe dyktighet av angrepsvillige Nesjenter. Vi var på hugget både framover og bakover og lot oss ikke vippe av pinnen. Kun noen minutter etter var vi både foran og rundt keeper, så Malin kunne fra midtbanen enkelt skyte ballen i mål. 1-1 og like langt.
Stemningen var god. Eva var god i mål og hadde flere viktige redninger så tallene ikke ble styggere. Selv om forsvaret telte og kjempa så glapp det av og til på markeringene, noe som resulterte i et siste Nes-mål like før pause. Mange gode sjanser og vi fikk spilt ball, bra!

Pausa gikk med til å repetere hva vi måtte huske på, ellers skulle vi fortsette med det som var bra både framover og bakover for det var mye positivt. Vi var positive som alltid, på tross av at vi lå under. Vi produserte mange sjanser og hadde et godt tempo i alle ledd.
Midtveis i omgangen trilla overtallsrekka kontrollert ball. Malin feide ballen i mål. Sanna braste inn i ballen og la på til 3-2, supert av ungjenta! Tale ble også inspirert og fikk sin etterlengtede scoring, gøy. Litt klabb og babb på tampen, men vi gikk til pause med 3-0-seier i en god 2. periode.

3.periode fortsatte der vi slapp, ingen grunn til å slutte å score. Eva Kvam var ivrig på mål og scorte et fint mål, hadde også minst en sjanse til hun kunne ha scora på, bra jobba!
Vi begynte kanskje å bli litt slitene for vi stressa litt mer både framover og bakover til tider for Nes hadde ikke gitt opp enda.  Eva trygga oss bakerst ved å redde mange skudd. Maren hadde heller ikke glemt gamle kunster og fastsatte sluttresultatet til 6-2 like før slutt.

En veldig morsom kamp. Vi holdt relativt korte bytter gjennom hele kampen. Vi spilte hverandre gode. Vi ser at det hjelper å trene, både pasninger, skudd og plasseringer har kommet seg. Gleder meg til fortsettelsen J