D1: Jevnt i søndagens lokaloppgjør

Damene misbrukte muligheten til å øke serieledelsen med uavgjort mot Nes.

Malle-nyhetsbild

2. div Dame: Brumunddal- Nes 4-4 (0-2) (2-0) (2-2)

Det var igjen duket for en spennende nabokamp mellom Brumunddal og Nes i Fagerlundhallen, og spennende ble det. De første ti minuttene styrte Brumunddal, og fikk et mål annullert etter at en  spiller stod foran keeper og hoppet unna da skuddet kom. På tiden 12.:47 kom Nes i angrep og scoret på en fersk målvakt i buret for Brumunddal, og igjen 15:01. Nes gikk dermed seirende ut av første periode 2-0.

I andre periode hadde Brumunddal våknet igjen etter en litt laber avslutning på første periode. 8 minutter ut i omgangen scoret Kristin etter pasning fra Mari Helen(Malle). Denne perioden holdt Brumunddal buret rent og reduserte til 2-2 på tiden 37:32 mål av Heidi og igjen var det Malle som var nest sist på ballen.

I tredje periode skulle det hele avgjøres og begge lag hadde lyst til å avgjøre kampen. Nes er hissige på ballen og er først ute til å score i denne perioden, dette skjer etter 10 minutter. Bare et minutt senere får Brumunddal en utvisning på Julia for spill med hånd. Brumunddal legger seg lavt for å forsvare seg i undertall, men på slutten av utvisningen får Kristin igjen lyst til å score. Hun stjeler ballen fra Nes og gjør hele jobben selv. I undertall har Brumunddal redusert til 3-3. Begge lag har sjanser og stolpeskudd til Nes igjen finner nettet 13 minutter før sluttid, men Brumunddal er ikke dårligere og utligner igjen, denne gangen er det Karoline med pasning fra Hanna. Det er 6 minutter igjen av kampen og stillingen er 4-4. De siste minuttene styrer Brumunddal kampen, men får ikke uttelling og kampen ender 4-4.

Nes har fremdeles til gode å slå Brumunddal.