D1: Ambshow i Fagerlundhallen.

Damelaget startet 2016 med 4-2 seier over Lillehammer. Karoline Amb var en av dagens store profiler.

IMG_0005
Karoline Amb var svært sentral i dagens kamp med to mål og en målgivende.

2.Div Dame: Brumunddal – Lillehammer 4-2 (1-0)(2-1)(1-1)

Etter uavgjort mot Lillehammer forrige kamp var vi ekstra gira på å vinne denne kampen. Enda det ble en reserveløsning på oppvarmingen, ble de fleste gode og varme før kamp. Humøret var på topp før vi gikk på banen. Vi stiller med to fulle rekker.

I første periode merker vi ganske fort at vi møter et jevnt lag, men starten blir god. Karoline finner Heidi og vi setter det første målet i kampen! Vi fortsetter å jobbe veldig bra og har kontroll over ballen i store deler av omgangen.

I andre periode får Lillehammer en utvisning på to minutter. I overtall blir vi og får ingen nytte av at vi er en spiller mer. Etter omtrent ti minutter scorer Karoline og det står 2-0 på tavla. Noen minutter senere får Kristin en pasning av Maren og det står nå 3-0 til oss. I slutten av perioden reduserer Lillehammer til 3-1.

I tredje periode tar trener Heidi over etter Silje. Vi har fortsatt roen i kroppen og vi gleder oss til de siste 20  minuttene. Vi får en utvisning mot oss for gjentatte slag. Når det er igjen et sekund av utvisningen, reduserer Lillehammer til 3-2. Her begynner vi å kjenne litt på presset, men vi er har fortsatt ballen mest. Etter mange «nestenscoringer», sender Heidi en flott pasning til Karoline som setter kampens siste mål. Vi vinner 4-2!

Som forventet får vi en jevn og tøff kamp mot Lillehammer, men vi har allikevel kontroll det meste av kampen. Alle backene var helt rå til å følge spillere i dag! Av dueller vant vi det meste over hele banen. Vi spilte 60 minutter med godt humør og kommunikasjonen på banen ble bare bedre og bedre. En ekstra hyllest til keeper-Kristin som sto sin første kamp som keeper for oss i kveld.