H2: Ny seier på Hedmarkstoppen mandag kveld

12287027_907111419344219_281531788_o (1)

3.div herre: Ajer IBK 3 – Brumunddal IBK 2 1-3 (0-2) (1-1)(0-0)

Sist fredag var laget på Gjøvik og vant til slutt 2-6 etter en god sisteperiode – denne gangen var det Ajer 3 som sto for tur, borte på Hedmarkstoppen.

Brumunddal reiser med 10 mann + keeper. Daniel Halvorsen tar på seg keeperutstyret for første gang på kamp i år. Halvor Teige, Martin Korpberget Bjørke, Cato Norderhaug og Girts Bajaruns er backene, og fremover på banen skulle Hans Iver Frydenlund, Daniel Halvorsen, Stian Granseth, Daniel Bråthen, Tomas Hageberg, Harald Sønes og Jonas Skåden forsøke å skape farligheter.

Første periode:

Det hele starter ganske bra, og vi leder 0-2 etter 4 minutter av kampen. Begge krediteres som selvmål, men det ene er nok en tap-in fra Daniel Bråthen. Etter dette har vi flere sjanser men klarer ikke å omsette det i mål. Ballen spretter litt for oss denne dagen så vi får ikke flyten i spillet til å sitte. Ajer presser relativt lavt og de få sjansene de får offensivt plukker keeper Daniel Halvorsen relativt enkelt. Mer er det ikke å si om perioden …

Andre periode:

Andre periode starter litt som den første var – og 4 minutter ut i perioden får vi 0-3 etter scoring av Martin Korpberget Bjørke. Målet står uassistert – men siden det er Daniel Bråthen som tar et frislag som KB deretter setter i kassa, skal han få det av oss her! Etter dette presser Ajer høyere, noe som gjør backene våre til tider litt usikre og vi gir Ajer litt mange sjanser. 11 minutter ut i andre periode så blir vi tatt på senga i et bytte. En Ajer-spiller får gå alene upresset og med en ryggende back, før han får skyte fra kort hold og til 1-3. Ut perioden er det en del småsjanser til Ajer, men Daniel har en god dag på jobb og sørger for at det ikke kommer flere mål. Backene klarer som oftest å tvinge avslutningene fra skrått hold noe som gjør jobben lettere for Halvorsen.

skåden
Jonas Skåden gjorde en god kamp mot Ajer

Tredje periode:

Vi går ut i siste periode bestemte for å krige mer og spille mer innebandy. Dessverre så er det Ajer som fortsetter sitt høye press og som får de store sjansene i denne perioden. Dala har noen få sjanser, men de reddes av Ajer-keeperen. Bakover hos dala står fortsatt Daniel bra i mål og forhindrer det som kommer forbi forsvaret – så kampen ebber ut med 1-3 seier til våre gutter.

Alt i alt en helt grei kamp, men med mye slit og uro fremover i bana. Når vi i tillegg sliter med å løse opp i et høyt press så blir det til tider litt tungt. Etter kampen blir keeper Halvorsen utpekt som Banens beste for Dala av en unison spillergruppe.

Vi takker Ajer for kampen, og neste kamp på herre-nivå er 2. divisjonsoppgjøret hjemme mot Elverum IBK førstkommende søndag, 29 november klokken 14:30! Vi håper å se alle sammen der for å støtte våre gutter i årets 4. kamp!