H1: Tap i målrikt oppgjør i Fagerlundhallen

Søndag var det vinn, eller forsvinn for Brumunddal med tanke på fornyet kontrakt i 1.div.  Dala var så nær så nær, men det ville seg ikke. I en tett og jevn kamp var det gjestene OSI som kom seirende ut av oppgjøret.

IMG_0432
Dala havnet bakpå i 2.perioden, og klarte aldri å ta igjen OSI

Box tabell

1.div øst herre:  Brumunddal IBK – OSI 10-13 (4-4)(3-6)(3-3)

For en gangs skyld så stiller vi opp med 15 spillere – 2 keepere og 13 utespillere. Vi er ladd for kamp – og skal spille årets første cupfinale.. poengene må bli igjen. Dessverre gjør defensive feil det til at OSI får med seg poengene tilbake til Domus..

Første periode ender 3-3. OSI er i ledelsen 0-2 etter drøye 5 minutter, før vi reduserer ved Magnus Maller som setter kula i krysset. Rett etterpå øker OSI til 3-1.  Ikke lenge etterpå finner Brage Edmunds på vei gjennom med en flott pasning, som settet kula kontant i nota til 2-3. Etter dette får vi en merkelig situasjon. Richard Alfstad får sette fart gjennom sona til OSI – får en 5-6-7 slag på veien gjennom, men setter kula kontant ved stolperota til jubel fra våre gutter. Samtidig som Richard har løsna – så blåser dommeren fra andre enden av banen frislag til Richard. Fløyta er ikke ferdig med å jalle før kula er i mål. Det blir diskusjoner mellom dommerne – og de ender på en forhandlingsløsning med lagenes kapteiner. Dommen: Det blir ikke mål – og OSI får en 2minutter for slag. I overtallet setter Brage sitt mål, og vi går til pause med 3-3.

Andre periode er en merkelig sak. Vi setter 5-4 på dagens peneste mål. Daniel Bråthen demper kula i lufta, og fyrer av på tennis / helvolley. Kandidat til årets mål! Rett etter blir det 5-5, før vi igjen går oppp til 6-5 ved Martin Korpberget Bjørke på et fint langskudd. Så er det 3 minutter kortslutning – 3 mål til OSI og stillingen er 6-8. Vi har heiagjeng denne dagen – da barna til flere av spillerne står på tribuna og heier oss fremover. Mer spesifikt er det vel Lea (datter til Richard Alfstad) som drar i gang en «Heia far!» – og i heiaropenes ånd så er det Richard som får sette 7-8 for oss med 1:30 igjen av andre periode. Dessverre får OSI lov til å score 2 mål før pause…. Og går i garderoben med 7-10.

Tredje periode starter med at vi får en utvisning – og OSI scorer i overtallet til 7-11. Etter dette tar vi over og viser hva vi kan. Vi scorer 3 på rappen og er tilbake med 10-11 med 13 minutter igjen på klokka. Edmunds får et mål til, assistert av Brage – og Lars Bakkerud får 2 mål på langskudd som sitter nede ved stolperota. Vi har flere sjanser – men dessverre får OSI et mål med 7 minutter igjen. Dette regnet vi med kunne komme når vi presser slik vi gjør – men vet at vi kan fortsatt score mål. Dessverre får vi en 2+10 minutter som tar knekken på oss. De får sette dagens siste med 3:30 igjen – og vi får stadig vekk flere utvisninger og det ebber dermed ut til 10-13 til OSI.

En kamp som defensive feil og en del feilpass i offensiv sone blir tellende.

Til fredagen er det hedmarks-oppgjør mot Ajer. Sist vi møtte dem vant vi på hjemmebane – nå skal vi til Hedmarkstoppen for å kjempe om poengene.