Dame: Brumunddal IBK – Nes/Embla 4 – 1 (1-1, 1-0,2-0)

Tirsdag kveld var det duket for ny hjemmekamp i Fagerlundhallen. Vi møtte klare og manglet en, hun ringte etter litt og stod på Næs! Ja, ja, takket være godt varmeaparat i bilen møtte hun varm til kampstart. I tillegg hadde enda ei glemt drakt, så det ble en hektisk start på kvelden, men vi var allikevel heltente. Allerede i første bytt hadde vi en opplagt målsjanse, men den gikk dessverre litt utenfor mål. Avslutninger på mål var det viktigste i denne kampen og vi presset på og hadde mange muligheter. Etter drøyt fem minutter hadde vi etablert oss inne på banehalvdelen til Nes/Embla, da Lene la ballen inn på mål der Marthe stod og styrte inn et deilig mål. Endelig klarte vi å score forholdsvis tidlig i kampen. Det var et viktig mål og vi senket skuldrene og spilte til tider rundt besøket. Mye fine pasninger og spill opp mot mål, backene kom på fine løp, selv om det til tider ble litt tynt bakerst. Det var nettop slik vi fikk et mål i mot på slutten av perioden. Vi var i et fint driv fremover, men mistet ballen midt på banen. Nes/Embla var raske på kontring hvor det var få backer og satte ballen i stolpen til høyre for Eva og i mål. Dermed var vi like langt. Rett etterpå fikk vi en utvisning og måtte spille i 4 mopt 5, vi lå trygt bak, de fikk få avslutninger og det som kom stoppet enten opp i spillere i boksen eller så tok Eva det. Vi gikk til pause på 1-1.

Vi ble enige om at vi ikke måtte være så ivrige forover på banen og skal backene fremover må noen holde igjen. Vi fikk justert dette i andre periode. Vi fortsatt trykket på mål og hadde flere fine avslutninger, Cathrine, Maren og Silje hadde noen fine muligheter med herlig spill, og det var bare uflaks at de ikke kom på målprotokollen. Etter ca et kvarters spill i andre periode hadde vi et fint trykk mot mål, Marthe lå på keeper, Sina fikk spilt fri Lene som satte ballen elegant opp til høyre for keeper. Nok et viktig mål. Nes/Embla hadde sine muligheter med flere god sjanser, men Eva hadde noen herlige redninger som det absolutt var klasse over! Eva var derimot noe nervøs bakerst og ønsket seg flere mål fremover slik at hun kunne senke skuldrene.

I tredje periode var vi klare for å vinne kampen. Det hadde gått snaut fem minutter da første rekke hadde et herlig angrep. Cathrine fikk ballen på venstre side, sendte den fort inn foran mål der Silje enkelt satte ballen i mål, 3-1. Vi stresset litt, men fikk roet ned spillet igjen. Det var tidvis mye slag og mye bruk av armer på bana, men dommerne lot dette gå. Vi hadde overhodet ikke reagert om det hadde blitt flere frislag. Det var ellers fine kombinasjoner, Lene var alene med keeper, der hun tok den samme oppskriften som tidligere, rett utenfor mål. Heldigvis fikk hun muligheten til å score igjen litt senere i kampen. Solfrid kom oppover på høyre kanten, spilte opp Lene som gikk litt innover i bana og la ballen i krysset som var ledig. Keeper var sjanseløs, med mye trafikk foran seg. Etter dette skulle Nes/Embla sette inn støtet, men det endte med at de knapt nok fikk låne ballen fra et Dala lag som var hadde full kontroll på kampen.