Målløst i damenes serieåpning.

Serieåpningen har latt seg vente på for våre dame. Søndag var det endelig klart for kamp mot fusjonerte Nes og Hamar, ett oppgjør som endte noe så sjeldent som målløst.

Brumunddal IBK – Nes/Hamar IBK 0-0 (0-0)(0-0)(0-0)

Endelig skulle sesongen startes, etter to utsatte kamper var alle damene helt tente på kamp. Nes/Hamar Embla skulle få kjenne all innsatsen vi hadde lagt ned fra tidlig høst. Første periode startet utrolig rotete og vi stressa verre en politikere. Det var et par muligheter for mål, men det ble ikke farlig foran keeperen til motstanderen. Eva hadde et par supre redninger i første da Nes/Hamar Embla kom på sitt angrepsvåpen, nemlig kontringer.

I pausen ble vi enige om at vi skulle ta det med ro, spille sikre pasninger og ha flere skudd på mål. Planen om flere skudd på mål ble iverksatt og Marthe hadde et skudd som keeper på mirkuløstvis reddet, ballen ville bare ikke i mål. Det var flere skudd fra både backer og de i fremfre rekke, men det ville seg ikke.

I tredje og siste periode så var det stort sett det samme som i andre periode, vi skjøt og skjøt, men ingen ball gikk forbi keeper. Eva reddet det som kom og gjorde en god kamp i mål. Hun mente selv at hu hadde gjort jobben sin, men stilte seg spørrende til vår innsats.

Når kampen skal oppsummeres kan det sies at vi nesten må være historiske med et 0-0 resultat som noe positivt. Også har vi en del å jobbe med til neste kamp.

-Marthe-

Det eneste som skjedde i kampen var en time out, og en utvisning til Nes/Hamar Embla.