Damelaget valset over Nes tirsdag og tok en solid 5-0 seier.

Kristin Mostuen var igjen toneangivende da Dala vant.

2. div Dame: Nes Sp.Kl. – Brumunddal IBK 0-5

Etter tap i forrige kamp var Brumunddal  klar på at de ikke skulle tape for Nes før kampstart. De ville vise hvem som var best i Ringsaker.

Etter 11 og et halvt minutt satte Tale inn Brumunddals første mål. Dette ble første periodes eneste mål. Brumunddal damene hadde det meste av spillet i første omgang, men raske Nes damer fikk noen sjanser innimellom.  Et bra forsvar, vinger som står på,  sentere som jobber ned å hjelper til og en solid Eva bakerst stoppet dem.

Eva Helen Hobusch-Leirpoll stengte nettmaskene.

Det går ikke mer enn 3 minutter av andre omgang før Ida sender en lang pasning fra høyre kant inn foran mål der Silje står klar og setter den i mål. Brumunddal fortsetter å holde trykket opp og får til mye godt spill.  Nes begynner å presse høyt og har en del raske damer som gjør at Brumunddal blir litt stresset en liten stund og mister litt plassene sine. Nes får noen skudd på mål, men der er Eva med noen herlige redninger. Brumunddal finner plassene sine igjen og fortsetter det gode spillet. Etter ca 14 og et halvt minutt setter Kristin inn Brumunddals tredje mål. Etter ca 18 minutter setter hun også inn Brumunddals fjerde mål. Flere mål ble det ikke denne perioden.

Marianne Sund scoret sitt første mål i sort og rødt.

Brumunddal gikk ut på banene igjen i tredje periode med et mål, å holde nullen. Brumunddal fortsetter der de sluttet andre periode med å presse fremover. Når det har gått 11 minutter får Nes en spiller utvist i 2 minutter for mange slag på kølle. Nes forsvarer seg bra i disse minuttene så Brumunddal klarer ikke å få ballen i mål. Alle Brumunddal spillerne står på og gir alt for at Nes ikke skal få noe mål. Etter 18 minutter har Brumunddal balle nede i høyre hjørnet på Nes sin banehalvdel. Tale får sent ballen inn foran mål der Marianne står umarkert og banker inn sitt aller første kamp mål. Vel fortjent etter all den harde jobbinga hun har gjort i denne kampen. Strålende fornøyd kan Brumunddal gå av bana med en 5-0 seier og dra hjem til Dala med 3 poeng.