Nytt trenerteam klart

Vi har gleden av å annonsere att ett nytt trenerteamet nå er endelig er på plass for herrelaget.

Etter intensiv jobbing begynner bitene i trenerteamet nå å falle på plass. Herrelaget har stått uten trener etter sesongslutt,  men vi har nå kommet til en løsning som klubben har meget god tro på. 
Sammensetningen har stor og lang fartstid i klubben, noe som vil være viktig med tanke på videreføre de verdier klubben står for. Dette vil være en meget god løsning for laget i det lange løp. 

Trenerteamet vil se ut som følgende: 

Hovedtrenere: 
Richard Alfstad
Daniel Halvorsen

Richard Alfstad har innehatt flere trener verv i klubben over årene, og var også inne som assisterende trener i A-laget sist sesong. I tillegg er han den spilleren i klubben med flest A-lags kamper. 
Daniel Halvorsen var trener på B-laget sist sesong, og har tidligere hatt trenerverv for yngres og kretslag. 
Det att vi nå satser videre på trener fra egne rekker vil være meget viktig for klubben i den langsiktige planen klubben har for å etablere seg på nivå to. 
Klubben er meget godt fornøyd med å ha kommet til enighet med nevnte parter, og har stor tro på den jobben som det nå blir tatt fatt på. 


Herrelaget vil starte sin oppkjøringsperiode 22.mai, og det vil i den forbindelse bli ett spillermøte i Fagerlundhallen kl, 1900.

 

IMG_0068
Richard Alfstad og Daniel Halvorsen tar over treneransvaret

 

 

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *