Bli med på laget!

Brumunddal Innebandy ruster opp til en ny sesong. Vi ønsker nye medlemmer i alle aldre, barn og voksne. 

 

 

Brumunddal Innebandy har blitt en stor breddeklubb med nesten 200 medlemmer.  Vi har en av Innlandets største yngres-avdelinger, og er klar for videre vekst. Vi streber etter å tilrettelegge og gi et tilbud til alle som ønsker å drive med aktivitet. Brumunddal IBK er og skal være – En klubb for alle. 

Innebandy gir glede og engasjement. Innebandy gir følelsen av mestring, fart og spenning. Innebandy er sosialt.  Innebandy gir deg akkurat det aktivitetsomfanget du selv ønsker deg. Enten du vil trene mye eller lite, er i god fysisk form eller utrent. 

Stor barne-og ungdomavdeling.

Klubben har i dag lag i alle aldersklasser opp til 13 år. Her er det muligheter både for gutter og jenter å være med. Mer informasjon finner du i menyen under Yngres og det aktuelle laget.

Senior dame- herrelag.

Til denne sesongen har vi to herre lag og ett damelag. Vi blir stadig flere, og du er hjertelig velkommen til å bli med. 

Vi ønsker oss spesielt flere damer. Man trenger nødvendigvis ikke ha spilt innebandy tidligere. Det er mange som har startet som nybegynner i voksen alder.

Har du lyst til å prøve?
Da er det bare å møte opp på treninger og prøve. I menyen finner du ditt lag, treningstider og hvem du kan kontakte. Du kan selvsagt bare stikke innom en trening, men vi anbefaler at du sier ifra til kontaktpersonen for laget at du kommer, så kan de sørge for at de har utstyr til utlån og at du blir tatt godt i mot.

Du trenger bare treningstøy og hallsko. Kølle og annet utstyr kan lånes de første treningene. 

Vi sees i hallen!

 

 

Comments are closed.