H1: Sesongen starter med Mjøsderby

Førstkommende mandag serieåpner A-laget borte mot Ajer 2.

Richard Alfstad er bærebjelken i herrelaget, og tar fatt på sin 14. sesong for klubben. 


Sommeren er
for lengst forbi, og høstværet har kommet for fullt. Det er gode nyheter, for det betyr kun en ting, det er igjen duket for innebandy. 
Herrelaget til Brumunddal har gjennomgått store forvandlinger siden forrige visitt med 1.divisjon for to sesonger siden. Det har vært store utskiftninger på et aldrende lag, hvor mange har valgt å legge opp. Et talentfull og lovende juniorstall har også gjennomgått utskiftninger, da skole og andre gjøremål har ført til at generasjonsskiftet skulle bli mer smertefullt enn hva først var antatt. 

Dette førte til en meget tung sesong i 17/18. Etter seriegull i 15/16 og ny deltagelse i 1. divisjon sesongen etter, havnet Brumunddal sist i 2. divisjon i fjor, med kun 2 seire etter full tid. Herrelaget var preget av tynn stall etter alle utskiftninger og slet med å mønstre lag i flere av oppgjørene. Mørke skyer lå tungt over Fagerlundhallen denne sesongen. 

Men nå ser det ut som solen kanskje kan skinne litt igjen, over klubben som har vært så dominerende i Innlandet det siste tiåret. Flere spillere har igjen gjort sitt inntog, etter litt pause, og det er lenge siden treningsoppmøte har vært så godt som akkurat i høst. A-laget er revansjelystne og ønsker å reise kjærringa etter fjorårets fadese. 

Første test kommer allerede på mandag og det er litt av en kamp Brumunddølene skal få bryne seg på. På motsatt banehalvdel venter fjorårets suverene seriemester, Ajer 2. Ajer gjorde så å si rent bort sist sesong, med bare to tap i full tid, og sanket 29 poeng mer enn Brumunddal i serien. 

Det blir spennende å følge våre eminente herrer denne sesongen og vi ønsker dem lykke til .

Comments are closed.