D1: Poengdeling i de dypeskoger.

Brumunddal og Elverum delte poengene i serieåpningen mandag. Det er mye som tyder på att det blir en jevn sesong!

Status fra forrige sesong: 3 damer tar ansvar for rekrutteringa, mens ei har begynt på folkehøgskole og den femte har flyttet til hovedstaden. Spillerstallen ble drastisk redusert, men vi har fått forsterket den med 5 nye. Lovise har spilt i Trondheim, mens Mari har startet igjen etter 6 års pause. Julia, Lene og Silje er helt nye og fulle av pågangsmot!

Før kampen hadde vi som målsetting å spille med et nytt oppsett vi har øvd litt på trening, vi skulle snakke sammen og jobbe godt.

1.perioden startet og det ble vanskelig å følge oppsettet. Elverum presset høyt og vi ble veldig stresset. Vi løp rundt og det ble ikke noe system på noe. Mer er det ikke å si om første periode.

I 1.pause ble vi raskt enige om å spille slik vi har gjort tidligere sesonger. Julia og Lene måtte få en kort innføring i hva det betydde. Målsettinga i 2.periode skulle være å vinne dueller, roe ned spillet og sentre mer sammen.

2.periode begynte og roen senket seg betraktelig. Det var et mye bedre Brumunddalslag som kom utpå. Vi spilte ball, gjorde oss spillbare og vant duellene. Lene var derimot litt for hard i en duell og fikk en 2 minutter for hardt spill. Vi er gode i undertall og perioden ender 0-0.

I pausa måtte vi forklare litt mer til småforvirrede spillere. Vi ble vi enige om å fortsette trøkket. Vi gikk utpå bana med godt mot.

Etter 14 minutter fikk Lene en pasning av Ida som kjempet inn et mål. Bra start av vår nye spiller Lene. 2 minutter og mål i første kamp er godkjent. Elverum presset oss høyt og vi lot oss stresse. De hadde noen gode skudd som Eva reddet flott. Men etter 11 minutter i den 3.perioden kom et skudd fra Elverum, Eva gav retur og Elverum var litt heldige og ballen spratt nærmest i mål. 1-1 var et faktum. Vi ble veldig stresset og glemte plassene våre så Mari Helen tok en time-out for å prøve roe ned hete hoder. Det hjalp til dels, men den jevne kampen endte 1-1. Et rettferdig resultat siden Elverum hadde flere gode sjanser og presset oss høyt til tider. Det blir spennende hvordan sesongen utvikler seg. Vi er tente på revansje.