D1: HADDE LOS HELT TIL SISTE PERIODEN.

Kristin Mostuen satte to av målene til Brumunddal.

2. Div Dame: Ottestad IL – Brumunddal IBK 7-3 (2-1)(0-0)(5-2)

Vi klarte nok en gang å stille med to fulle rekker på bortekampen mot Ottestad fredag kveld. Med dette håpet vi på revansj og et bedre resultat en hjemmekampen mot dem hvor vi stilte uten innbyttere. Det var jevnt lenge, men vi slet med å få inn mål så vi måtte se oss slått til slutt.

Første periode startet veldig bra med pasning fra Silje Heide Romsås til Kristin Mostuen Børresen som satte den i mål så vi gikk opp til 1-0 etter fire og et halvt minutt. Det går ikke veldig mange minutter før Ottestad klarer å utligne til 1-1. Vi gjorde noen endringer fra de forrige kampene ved å legge en ving som defensiv senter siden Ottestad pleier å ha med seg sine forsvarspillere opp i angrep. Dette gjorde så vi tettet ganske bra bak. Ottestad klarer å gå opp i ledelsen 2-1 før første pause.

I andre periode er det ingen av lagene som klarer å få ballen i mål. Eva Helen Hobusch-Leirpoll hadde mange bra redninger, som gjorde at vi klarte å holde nullen i denne perioden. Det var mye bra spill, men vi fikk ikke de største målsjansene og slet med å komme oss fremover på bana.

I tredje periode endret vi rekkene i håp om å klare å skåre litt mer mål. En rekke skulle presse høyt og sette fart på mål, mens den andre rekka skulle holde igjen og tette bakover. Vi var nå mye mer på Ottestad sin banehalvdel og hadde flere målsjanser, men det er Ottestad som klarer å få inn det første målet i denne omgangen etter åtte minutter. De klarer å få inn yttligere to mål til på oss og leder 5-1 før vi får inn et mål til. Igjen er det pasning fra Silje Heide Romsås til Kristin Mostuen Børresen som satte den i mål på tiden 14:15. Det går da tre minutter før vi igjen klarer å få ballen i mål. Denne gangen er det Heidi Frogner som skårer med pasning fra Silje Heide Romsås. Vi er slitene de siste minuttene og Ottestad klarer å skåre to mål til og vinner kampen 7-3. Alt i alt spiller vi en bra kamp og det er ingen ting å si på innsatsen til damene.