Brumunddal IBK – Lillehammer IBK 1-7 (0-5)(1-0)(0-2)

Det ble kort tid for juniorlaget til å hvile på laubærene etter tirsdagens seier mot Raufoss. Torsdag kveld var det igjen klart for kamp, denne gangen mot sterke Lillehammer. Gutta kommer tidlig bakpå i førsteperiode og taper periode hele 0-5. Andre perioden er derimot ett lyspunkt. Lillehammer styrer spillet, men vi har også våre sjanser. Bjørn Inge Kulsveen scorer ett pent mål etter fint forarbeid. Dette er også periodens eneste scoring. I tredje perioden fortsetter vi å forsvare oss godt og Lars Christian Fredlund varter opp med mange flotte redninger. Lillehammer vinner perioden 0-2 og 1-7 sammenlagt.

En meget god kamp av vår gutter. 1-7 er ett hederlig resultat og sesongens beste kamp mot LIBK. Litt synd med første perioden hvor hele fem baller finner nettmaskene. Vår desidert beste i kveld må være Lars Christian Fredlund. Vår siste skanse redder 37 av 44 skudd. Helt uoffisielt.

Bjørn Inge Kulsveen scoret Brumunddals eneste mål.