D1: Poengdeling mot Lillehammer

Med få spillere leverte våre damer en god kamp og fikk med seg poeng hjem fra OL-byen.

Onsdag kveld tok damelaget turen til Kristins hall for sesongens første møte med Lillehammer. Med tanke på at det er en jevn serie i år, der det ser ut til at alle kan slå alle, var det ikke godt å vite hva slags lag som ventet oss. Vi er uansett forberedt på harde, fysiske og jevne oppgjør mot Lillehammer.

Kampen settes i gang og vi er på fra første sekund. Første mål i kampen kommer allerede etter 49 sekunder, og scores av Silje R. på assist av Marit. Videre i perioden har begge lagene gode sjanser, men på tiden 05:45 er det Lillehammer som lykkes i å score. En jevnspilt periode som ender 1-1.

Videre i kampen blir det lite mål for begge lag, til tross for flere sjanser. Vi kriger godt i forsvar gjennom hele andre og tredje periode, bruker kroppen og lar ikke Lillehammer få en enkel kamp. En av spillerene våre mister til og med et skall av en tann, etter å ha fått en litt for høy Lillehammer-kølle i ansiktet. Så her går det hardt for seg..! Vi sliter litt med å få uttelling på sjansene våre fremover, og heldigvis har vi en solid keeper i Eva som tar alt bakover. Ikke før litt ut i tredje periode kommer en scoring, og det er Lillehammer som klarer å lure inn et mål. Brumunddal fortsetter å krige videre etter dette, men vi får dessverre ikke uttelling. Med noen minutter igjen av kampen tar Jens timeout og gjør noen grep som gjør at vi presser Lillehammer hardt. Det hele resulterer med en scoring til oss! Marit scorer et pent mål uten assist på tiden 17:02. De siste minuttene er målløse, og vi ender dermed med straffekonkurranse.

Lillehammer starter først og setter sin første straffe. Kristin tar Brumunddals første straffe, som settes lavt til høyre i Lillehammer sitt mål. Hjemmelaget scorer på sin andre straffe, og redder dessverre også vår andre straffe, tatt av Silje. Lillehammer er gode på straffene sine, og setter også sin tredje. Da er det opp til vår Marit, som nå må score hvis vi skal ha sjans på å vinne kampen. Marit innfrir, hun gjør en finte og scorer et nydelig mål – men som blir dessverre ikke blir tellende, fordi dommer påstår at hun trekker ballen med tilbake i det hun finter. Det føltes litt surt, og var en litt kjedelig avslutning på en spennende kamp. Men, alt i alt var vi fornøyde med kampen, og det ble i det minste poengdeling.

Vi er et lite lag, men vi kriger og står på. Det skal vi være stolte av.

En takk rettes til også Jens som har stilt opp som lagleder for oss!