H1: Brumunddal tar forvell med 1.div på verst tenkelige måte.

A-laget ønsket en verdig avskjed med 1.div da de trappet opp i Hjortsberghallen lørdag. I stedet ble det stortap for de få spillerne som hadde tatt turen. 1.div eventyret er nå over.
IMG_0283

1.div Øst: Halden IBK – Brumunddal IBK 11-1 (4-1)(3-0)(5-1)

Nok en gang har trener Halvorsen brukt store deler av uka til å skaffe nok folk til kamp. Årets siste kamp i 1. divisjon og for flere av oss muligens den siste kampen på dette nivået. Vi stiller da med denne flokken:

Keeper: Robert Erichsen

Backer: Edmunds Eglitis og Halvor Teige.

Angrep: Kjell Gunnar Opseth, Lars Bakkerud, Fredrik Nordhagen(1), Martin Korpberget Bjørke(1), Cato Ødegård og Richard Alfstad.

1. Periode: (4 – 1)

Vi har ofte en dårlig (eller flere) perioder i løpet av kampene våre. I dag bestemte vi oss for å starte på denne måten. 3 mål imot i løpet av de 5 første og det ser mørkt ut. Vi kommer oss etterhvert og Fredrik setter dagens første, assist av Halvor men som vanlig blir den kreditert Bakkerud. Resten av perioden er vi på høyde med Halden, det er allikevel bare de som klarer å sette 1 mål til. Edmunds har en utvisning for hardt spill uten at Halden straffer oss. 4 – 1 til pause i en periode der vi er meget varierende.

1. Periode (3 – 0)

Denne perioden starter med et utrolig fint mål til Halden og de setter 2 til i løpet av perioden. Vi scorer ingen men vi spiller bra de 10 første, Hawaii de 6-7 neste og spiller ganske bra de 3 siste. Vi har et overtallsspill på slutten av perioden som vi ikke klarer å utnytte.

1. Periode (5 – 1)

Vi starter greit i denne perioden, slipper inn 5 mål Martin scorer 1 med assist fra Richard. Blir en rotete periode med løping frem og tilbake, 5 min undertall og mye rot. Ikke stort mer å skrive hjem om. Men det må jo selvsagt bemerkes at Coach Halvorsen får sine 2 første og eneste minutter på dette nivået. Han skulle helt klart ha spilt større deler av kampen – for han viser klasse ved å dra luka på en Halden-spiller for så å sende Eglitis alene på blank kasse – bare synd Eglitis ikke viser Halvorsen den respekten han fortjener ved å sette ballen i mål – men heller avslutter rett på keeper.

Vi hadde nok ikke fortjent mer i dag, Halden spiller mye rundt oss og vi greier ikke å skape noe eget spill. Takk for oss, vårt 1. divisjons eventyr er over for denne gang.

Takk til 2 gode dommere og Halden for en bra kamp.