D1: Damelaget kronet seriegullet med seier i siste kamp.

Damelaget ga i dag gass fra start mot Nes IBK. Grunnlaget for seieren ble lagt i første periode, og vant dermed Ringsaker derbyet!

IMG_5549

2.Div Dame: Brumunddal IBK – Nes IBK (3-0)(0-0)(0-1)

Damelaget møtte kvinnesterke opp til årets siste seriekamp. Ingen skader eller sykdom betyr at vi hadde alle 10 spillere til start. JIPPI!! Vi hadde som mål i første periode å slå gode pasninger, kontroll på mottak, skape gode bevegelser og ha det moro på den siste seriekampen.

1. Periode startet og vi var litt på hæla. Lite glød og passive damer i kombinasjon med at Nes presset høyt gjorde oss stressa og gjorde enkle feil i starten. Men etter 3.15 lå plukkeren Ida foran mål og etter en pasning fra Sina fikk vi det første målet. Vi klarte senke skuldrene litt, og spillet begynte sitte litt bedre. På slutten av perioden var vi varme så med bedre pasninger og gode bevegelser kom målene. 2-0 kom av et skudd fra Solfrid etter en ny pasning av Sina, men allerede 30 sekunder etterpå var Malle på løp( hadde plutselig blitt ving hu ifølge Johan) pasning til Maren. 3-0 før pause.
I første pausen fikk laget beskjed om å heve seg. Innsatsen var god, men vi manglet kommunikasjon og guts!! Vi ble enige om å skjerpe oss, selv om vi ledet 3-0.

IMG_5416

2. Periode var generelt mye bedre. Vi hadde et mye bedre spill og mange sjanser. De kom av hard jobbing og et flott samspill på begge rekker. 6 minutter ut i andre periode var Maren igjen på rett plass etter pasning fra Elin. Vi fortsatte å presse Nes og hadde flere gode muligheter, men målene uteble. Forsvaret fikk ordnet opp alle forsøk fra Nes og Dæhlin hadde noen veldig gode skudd på mål, mens Karoline med sin hurtighet var en god trygghet bakover. 3 minutter før pause fikk en Nesspiller 2 minutter pga gjentatte slag. Dommer Daniel Halvorsen advarte begge lag før kampen om at slag ikke ville bli godtatt. Vi skulle spille overtall. Men overtallsspill er ikke vår sterkeste side, og Nes kom helskinnet gjennom denne undertallsperioden.
I 2.pausen var treneren mer fornøyd og i siste perioden skulle vi presse de høyere, kjøre på og ha det moro i den siste perioden av årets sesong.

IMG_5686

3. Periode startet helt elendig. Vi rotet veldig og spilte rotete og som hodeløse høner. Men Eva holdt fortsatt målet rent med noen flotte redninger. Etter 11 minutter tok Brumunddal timeout og beskjeden var klar-SKJERP OSS!! Vi skal ut å kjempe og vinne alle dueller! Timeouten var ferdig og alle spillerne gjorde som treneren sa! Vi jobbet hardt og vant alle dueller!! Nes fikk en ny utvisning pga gjentatte slag og denne perioden var vi nærme en scoring. 2 minutter før slutt fikk Nes en liten trøstescoring, fullt fortjent, scoret av Aina med pasning fra Mona.

Vi kan være stolt av årets sesong med seier 5 av 6 mulige og seriegullet ble for andre år på rad vårt!! Godt jobba damer!! Nå venter tre runder venninebandyturneringer og vi er klare!
NB: det blir runde i Fagerlundhallen den 9. Mars. Vel møtt- vi trenger publikum!