Dame: Brumunddal IBK – Elverum IBK 4 – 2 (0-0, 1-1, 2-1)

Dala jentene var klare til 2013’s første kamp! Det var Elverum som skulle få kjenne på spillesugne dala jenter. Vi stilte med 2 fulle rekker og var helt tente før kamp. Vi ble enige om å ha trøkk på mål i tillegg til at vi måtte ha mange avslutninger. Vi gikk ut i et bra tempo og hadde flere sjanser allerede i første bytt. Elverum sin keeper hadde noen vanvittig bra redninger deretter spratt hun opp som en kanin og slengte ballen fremover. Elverum sitt angrepsvåpen og eneste! Kontringene ble enkelt stoppet fra våre fire solide backer. Det var skudd på mål, bevegelse foran mål, fine løp og gode pasninger, men ballen ville rett og slett ikke inn!  Det ble pause med null i målprotokollen.

Roger var fornøyd med det som skjedde på banen, men også frustrert over at ballen ikke havnet i mål. I andre periode skulle vi holde trykket oppe og fortsette der vi slapp, dette gikk ikke helt etter planen siden vi mistet litt av trykket. Maren jaget mot mål da hun fikk en flott pasning fra Cathrine og satte ballen kontant i mål, endelig kunne vi senke skuldrene litt. Det har blitt få mål for Dala jentene i år, men det står ikke på viljen. Elverum hadde noen løp og overganger og et førte til mål for Elverum. Pause på 1-1.

I tredje ville vi opp et hakk for å sikre seier og skåre flere mål. Lene sa at om hu ikke skåret i denne kampen skulle hu gi seg. Dette følte rekkekamerat Marthe som et stort press og ville servere flere pasninger til Lene både på gull og sløvfat, men det ble noen bom til og med på åpent mål. Det ble imidlertidig Elin som skulle sette inn neste mål, en flott pasning fra Lene, Marthe stod foran keeper og dekket skudde som Elin hadde via låret til Marthe og i mål, 2-1.  Elverum prøvde fortsatt å kaste langt fra keeper, men ble flere ganger stoppet av Dala spillere på midten. Da vi var nesten halvveis ut i tredje periode kom Dala i angrep tre mot to, Marthe med ballen foran mål, Lene kommer på høyre side, får en fin pasning, skjærer inn bak backen til Elevrum, venter ut keeper til hu ligger langflat og setter ballen enkelt i mål! Yes, da var sesongen reddet for Lene sin del, og Dala jentene har fortsatt den blide og positive jenta som medspiller!  Fem minutter senere reduserte Elverum enkelt, på et mål som burde vært unngått. Dala ville derimot vinne denne kampen og fortsatte å jage etter mål og true Elverum. Maren serverte en fin ball til Cathrine som vendt inn mot mål og satte ballen oppe i målet. Det var mye skudd på mål i denne kampen og det må vi ta med oss videre.