Før kampen: Brumunddal IBK – Lillehammer IBK

Mandag skal A-laget igjen ut i aksjon. Dette blir ett forykende oppgjør når Brumunddal skal forsvare sin tabell topp mot serietoer Lillehammer.

2. DIVISJON HERRER
brumunddal-ibk-logo versus lillehammer-logo
BRUMUNDDAL IBK   LILLEHAMMER IBK

Mandag 12. november kl. 20.30
Fagerlundhallen

Mandag er braker det igjen løs i 2. divisjon for herrer, da serietoer Lillehammer entrer Fagerlundhallen. Etter ett tett kampprogram på de første tre kampene, har Brumunddal nå fått en to ukers, god treningsperiode.

I forrige seriekamp, fikk dala kamp til døra om poengene, og ingen ting var avgjort etter 55 spilte minutter. Etter en meget god start på kampen mot Elverum, og tidlig 4-1 ledelse, virket det som det skulle bli klar hjemmeseier, men Elverum fra de dype skoger, slekter nok litt på vår «nære» nabo Finland, for gutta fra skogen hadde uten tvil «sisu», og kom sterkt tilbake i kampen og utlignet til 4-4.
Men mot slutten av kampen sluktnet gløden, og det Dala fant igjen fin spillet, og sikret 8-5 seier på de siste fem minuttene.

Mye har skjedd i serien siden Brumunddal sist spilte kamp, og selv om dette er en vid åpen serie, har det vært noen overraskelser. Elverum var i aksjon mot nettopp Lillehammer tidligere denne uken, og der kom igjen «sisuen» frem. Elverum ville mest i OL-byen og kriget seg til slutt frem til sesongens første seier. Noe overraskende, da Lillehammer vant første oppgjør hele 13-2.

Tross tapet for Elverum, innehar Lillehammer andreplassen i serien. I sin tredje kamp for sesongen, tok de i mot Ajer. Og etter en tett og gjevn kamp, stakk de av med en 6-5 seier mot fjorårets 1.divisjons lag.

Så Brumunddal kan på ingen måte vente seg en enkel kamp mandag. Fra forrige oppgjør, er den solide backen Johan Ingemarsson tilbake, det samme er goalgetter Jussi Jukka. Disse har notert seg for tilsammen ni poeng på de siste tre kampene.

Det meldes att Brumunddals stall er inntakt og stiller mannsterke til oppgjøret mot Lillehammer. Det er i skrivende stund ingen skader eller forfall å melde.

Slik gikk det sist:
Sesongens første oppgjør lagene i mellom endte med en ettmåls seier til Brumunddal, 5-4. Brumunddal hadde god kontroll på kampen, og ledet tidlig 3-0 etter første periode. Lillehammer kom noe tilbake, og scoret to mål i under tall og ett på straffe. På stilligen 5-3 til Dala, fikk Lillehammer en redusering i slutt sekundene.

Bildet er lånt fra Lillehammeribk.no sine sider.