G15_2

G15: Årsbeste ga seier mot Gjøvik

Onsdag var G15 i manesjen igjen, borte mot Gjøvik. Guttelaget leverte en meget sterk kamp som holdt til nok en seier

 

131
Håkon Sørlie (t.v.) og Harald Sønes (midten) sto bak Dalas mål. Joakim Rognstadbråten t.høyre.

G15: Gjøvik IBK – Brumunddal IBK 1-2 (0-1)(1-1)(0-0)

 

Det har vært et tett kampprogram for vårt G15-lag den siste tiden, og onsdag kveld var det Gjøvik som stod for tur på bortebane i den nye flotte Campus Arena. Laget vårt begynner å se meget bra ut, og hele 16 spillere var med til Gjøvik.

Før kampen ble vi enige om å være tette i midten bakover, og gå på kontringer med våre rasle vinger. Men det defensive er bare å glemme. Helt fra første dropp tar gutta fullstendig kommando. Vi spiller veldig bra, og kommer til den store sjansen etter den andre. Men vi sliter litt med å få ballen i mål, pluss at en meget god Gjøvik-keeper har noen veldig bra redninger. Men etter 11 minutter får vi endelig lønn for strevet. Håkon drar seg fint innover i bana og setter ballen opp i nærmeste kryss etter pasning fra Robin Hogstad. Vi har god kontroll resten av perioden og kunne egentlig ledet mer.

Gjøvik har tydelig vis hatt en god pauseprat, for det er mer fart i guttene fra ”gærne sia” når andre periode starter. Gjøvik har noe mer ball, og vi får testet forsvarsspillet vårt skikkelig. Vi spiller VELDIG bra i forsvar! Gutta jobber og sliter og dekker skudd, pluss at vi er veldig nære å doble ledelsen på kontringer. Men etter 11:50 av den andre perioden er en av våre backer litt ute av posisjon og da får en Gjøvik-spiller tid og rom ute til høyre. Han drar seg inn i banen og setter ballen i lengste hjørne. Skryt til målscoreren for en veldig pen avslutning.
Men etter 12:06, altså bare 16 sekunder etter utligningen tar vi igjen ledelsen. En litt merkelig situasjon der vi trykker bra på Gjøvik-målet, og en klarering treffer Harald så ballen får en perfekt bue og daler inn bak keeper. Litt flaks, men der ser vi hvor viktig det er å jobbe på alle løse baller foran mål! Resten av perioden bølger litt frem og tilbake. Gjøvik har noen bra sjanser, men Chris står en kjempekamp og tar seg greit av de skuddene som kommer.

Tredje periode blir nervepirrende da Gjøvik girer opp et lite hakk. De kommer til noen store sjanser, og Chris varter opp med enda flere gode redninger.  I denne perioden får vi testet undertallet vårt ved to anledninger da vi blir litt hete i toppen og drar på oss en utvisning for slag, og en for feil avstand. I undertall jobber vi heroisk, og Gjøvik får ikke til stort. Vi får også prøve oss i overtall en gang og vi spiller ballen bra, men de helt store sjansene uteblir denne gangen. Kampen er over og vi tar en sterk 2-1 seier!

Alt i alt en veldig bra gjennomført kamp av alle mann. Med 16 spillere blir det litt lite spilletid, men alle har 100% innsats når de er på banen, og setter laget foran seg selv. Moro å se! Fortsetter vi slik som dette så blir det mange seire fremover.

/Martin Bjørke.

Tags: No tags

Comments are closed.