Brumunddal IBK – Gjøvik IBK 5-3 (3-1, 1-2, 1-0)

ENDELIG klarte Brumunddalsjente å slå jentene fra gæli sia ta Mjøsa, da Gjøvik gikk på sitt første tap  i 2.div på nesten fire år.

Endelig klarte vi det! Vi har i flere år jaktet på denne seieren og endelig skulle vi lykkes. Gjøvik kom med kun to innbyttere, men det har ikke hindra dem i å slå oss tidligere. Vi var klare på hva vi skulle gjøre før kampen og gikk ut i et bra tempo. Det viste seg fort at vi var mer med for å spille enn vi har vært tidligere. Da har det blitt mest spill mot et mål og vi har fått lånt ballen i ny og ne, men ikke denne kvelden altså. Etter 5 minutter fikk Marthe ballen på et fint oppspill fra Karoline, snudde mot Gjøvik målet og satte ballen enkelt til høyre for keeper. Det var stor glede i hallen, synd det ikke var flere tilskuere som fikk se dette.

Vi fortsatte med spillet vårt og styrte mye og hadde noen muligheter til å skåre, men det var ikke før det stod ti minutter på klokka at Elise lå bak mål og sendt en knall bra pasning ut til Marthe som lå alene litt utenfor målet og kunne uforstyrret sette ballen oppe i hjørnet til venstre for keeper, 2-0! Snaut 20 sekunder senere fikk Maren ballen servert fra Kristin og satte ballen lekkert oppe i hjørnet, 3-0 over Gjøvik!! Dette var en stor vitamininnsprøytning for alle sammen. Gjøvik kom til noen sjanser, men med Eva bakerst var det kun et mål som kom inn i første periode etter litt over 15 minutters spilletid. Ellers hadde Gjøvik lite å by på og de prøvde opp igjen det samme spillet uten å lykkes. Det stod 3-1 ved pause.

Andre periode styrte vi mye av spillet, Gjøvik kom på overganger og gikk med ballen, men fikk ikke komme til avslutninger eller så var avslutningene så enkle at Eva lett tok dem. Gjøvik fikk sette inn 3-2 altfor enkelt etter et horribelt bytte av Dalajentene, men får håpe vi lærte denne gangen da 😉 . Litt over 2 minutter senere satte Karoline inn sesongen andre skåring. Hun fikk stå alene litt utpå banen og satte inn børseskuddet sitt mot mål, der Marthe stod og forstyrret keeper. Dalajentene jobbet på og ofret seg for å beholde ledelsen. Det var derfor kjedelig at Gjøvik reduserte til 4-3 rett før pause.

Vi var alle enige om at denne kampen skulle vi vinne og gikk på banen med en flott innstilling og godt motivert. Fru Frogner fikk spille forward i tredje periode og fikk ballen alene ved vantet, skar inn mot midten og satte inn dagens tredje vinkel suser, vakkert! 5-3!!! Gjøvik ble stresset etter dette, de prøvde og prøvde, men det var ikke mye de klarte å utrette. Eva hadde noen ordentlig løvesprang av noen redninger og sparket ballen unna, dette var kvelden da Dalajentene skulle lykkes! Tida ebbet ut og det stod fortsatt 5-3 på klokka, hvem hadde trodd det? Vi stilte oss opp for å takke for kampen, strålende glade og i lykkerus, da Gjøvik damene takket for kampen og gratulerte oss med seieren! Fantastisk følelse! 11. januar 2012 er en dato å huske for alle innebandyinteressert i Brumunddal en dato vi skal være stolte av!

La oss ikke glemme alle jentene som gjorde en flott innsatt og ble historiske!