Salva

TIL BRUMUNDDAL IBK SINE MEDLEMMER OG FORESATTE

Vi har gleden av å informere om at vi har inngått et 3 års samarbeid med Salva AS. Salva er nå vår strategiske inntektspartner.

Salva AS er et 100% norskeid selskap, og har som forretningside å øke og forenkle inntektene til norske idrettslag og klubber. Salvas hovedgründer og daglig leder, Tommy Evensen, har lang fartstid i motebransjen, sist som produksjonssjef i Moods of Norway.

Produktene Salva tilbyr, skal alltid tilfredsstille disse viktige kriteriene: de skal ha god kvalitet, de skal ha lav vekt og ta liten plass og inntjeningen til klubb/lag skal være god. Salva legger vekt på at logistikken rundt en salgsrunde skal være enkelt. Produktene leveres derfor ferdig pakket i fine poser slik at alt er lagt til rette for et godt salg.

Som alle vet koster det penger å drifte vår klubb. Vi ønsker med denne avtalen å sikre best mulig inntekt til klubb/lag med gode produkter og minst mulig jobb. Inntektene fra samarbeidet med Salva skal komme alle i klubben til gode.

Ved å inngå et 3 års samarbeid med Salva får vi mer struktur på våre inntektsmuligheter. Vi får også integrert det som skal være klubbens faste inntekt for vår og høst. I tillegg får vi Salva som sponsor.

Avtalen løper fra desember 2016 til januar 2020.

Flere og flere klubber i Norge velger Salva som sin strukturerte inntektspartner med stor suksess. Vi er sikre på at dette også skal bli en suksess for vår klubb. Det er svært viktig at alle stiller opp for fellesskapet, slik at vi får mest mulig ut av denne avtalen. La oss bevise at Brumunddal IBK har et like godt samhold utenfor banen som på banen.

Nærmere info rundt når vi starter med dette vil komme.                                                    

Lag/grupper som trenger inntekter utover felles aktivitet, oppfordres til å bruke Salva.

Ønsker du å vite mer om Salva og se deres produkter, gå inn på www.salva.no

 

Mvh

Styret
Brumunddal IBK