Brumunddal IBK søker daglig leder

Skrivet av: Magnus Skulstad | den: 16 juni 2017 | Kategori: Generelle Nyheter | 325 views

Brumunddal IBK er en klubb i vekst som ønsker å profesjonalisere driften av klubben på et høyere nivå. Årsmøtet  i klubben har gitt styret fullmakt til å ansette en “Daglig leder” på prosjektbasis

Tiltredelse:

1. september 2017

Stilling:

315 timer fordelt med ulik prosentsats fra september 2017 til mars 2018. Høyprioritet  september(40%), oktober(50%), november(40%)

Lønn:

Etter avtale

Arbeidsoppgaver:

Daglig drift av klubben, rekruttering, oppfølging av lag, arrangementer, samarbeid med styret, markedsføring, prosjekter, talerør for medlemmer, økonomi, Salva.

Rammefaktorer:

Daglig leder vil få tett oppfølging fra styret med en fast kontaktperson. Man vil kunne jobbe hjemmefra, men må påregne relativt mye arbeid ettermiddag/kveld, samt noe helg. Det er en forutsetning av daglig leder disponerer egen bil. Arbeidsoppgaver er tydelig definert, men det åpnes for stor fleksibilitet mtp på løsninger.

Vi ser etter:

En person med stor grad av selvstendighet, kreativitet og pågangsmot. Du er godt kjent med innebandy, men det er ingen forutsetning at du har gode ferdigheter. Du er utadvendt og glad i å arbeide med andre mennesker. Du har evnen til å ta beslutninger, og se kreative løsninger for god utvikling. Søkeren må være over 18 år. Vi har ingen krav til utdanning, men søkere med kompetanse eller erfaring innen ledelse/organisasjonsarbeid vil bli prioritert.

Søknadsfrist:

Skriftlig søknad sendes til brumunddalibk@gmail.com innen 1.august 2017.

Kontaktperson:

Magnus Skulstad, 930 66 579