Brumunddal med et flott RM

Skrivet av: Magnus Skulstad | den: 3 april 2017 | Kategori: Generelle Nyheter, Herre | 573 views

Helgen 1-2. april ble Regionmesterskapet for klubbene i Innlandet arrangert. Brumunddal IBK var svært godt representert

Spesielt for våre yngre lag er det en stor opplevelse å komme under samme tak som resten av regionen. Det spilles i to haller, enormt mye folk og et engasjement uten like. Brumunddal hadde med lag i alle klasser for de minste, og dette ble en svært fin sportslig avslutning på sesongen.

For våre lag som deltok i sluttspill ble det også mye moro. Vårt G16-lag som har tatt store skritt denne sesongen spilte seg til en semifinale hvor Lillehammer sto på motsatt banehalvdel. Gutta våre spilte en fantastisk kamp, men gikk dessverre tapende ut av duellen med 2-1. Vi kom bakpå med 2-0 før sluttspurten ble satt inn, og bare tilfeldigheter gjorde at vi tapte ved full tid etter et sjansebonanza i sluttminuttene.

Våre herrer spilte seg helt til finalen lørdag ettermiddag. Etter et gruppespill hvor Nes og Elverum ble komfortabelt slått sto også her Lillehammer som motstander i semifinalen. En tøff og jevn match ebbet mot 1-1 og spilleforlengelse da våre riddere tok frem det lille ekstra i sluttsekundene. Dette endte med at Magnus Maller, som forøvrig ble klassens poengplukker, kunne klakke inn ledermålet bare ett sekund(!) før slutt. I finalen møtte Brumunddal selveste Ajer som nok en gang ble for sterke og kunne heve RM-pokalen over hodet etter en kontrollert 5-1 seier.

Brumunddal takker alle sine spillere i alle klasser for en fantastisk innsats i Gausdal Arena.